grucha213 Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 witam mam problem ponieważ na vagu cały czas jest jet błąd 17700 i usuwając go na włączonym silniku odrazu sie włącza... i właśnie nie wiem czy to uszkodzony termostat czy czyjnik jakiś czy jak??? temperatura wyhaje sie być ok ponieważ dogrzewa si edo 90 stopni i jest tak cały czas... dodam jeszcze ze odpiołem wtyczke od termostatu i pojawia sie ten sam bład nic innego!! co to mozę być???
andrew780 Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Prawdopodobnie termostat do wymiany, niedawno wymieniałem ale powód był taki że mi nie trzymał 90 stopni, u ciebie pewnie bedzie ten czujnik. Ja za behra dałem 270zł i był identyczny jak orginał tylko miał zeszlifowane znaczki firmowe, w serwisie wołali 350. Dodam że ja swój czujnik urwalem próbując go wymontować w sklepie moto żeby podpasować sam wkład niestety nie da sie wkładu samego dobrać.
grucha213 Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Opublikowano 16 Lutego 2011 dlaczegos ie nieda??? czyli co trzeba cały termoistat z obudową nie wystarczy rozkrecić i sam termostatat ze środka wymienić??
Rekomendowane odpowiedzi