Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Uszkodzona listwa, dekor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy ktoś może wie jak naprawić listwę dekor, lub wie jaka firma zajmuje się takimi usługami ?

[br]Dopisany: 16 Luty 2011, 08:42_________________________________________________

IMG_5957.jpg

Opublikowano

Witam,

myślę że najlepiej jest poszukać używanej niż bawić się w naprawy

Opublikowano

Nie ma sensu naprawiać. Poszukaj używki .

Opublikowano
  • Autor

Znalazłem 1. Nie wiem tylko czy kolor będzie pasował.

[br]Dopisany: 16 Luty 2011, 10:58_________________________________________________A te listwy to właśnie kupiłem cały komplet. Po przyjeździe kuriera 1 wyglądała jak na zdjęciu.

Opublikowano

Jak coś to ja mam komplet listewek.. mogę je pomalować w biały akryl lub poflokować w cenie :good:

Opublikowano
  • Autor

Przepraszam ale nie rozumiem. Czyli możesz dla mnie zrobić listwę w moim kolorze ?

Opublikowano

Przepraszam ale nie rozumiem. Czyli możesz dla mnie zrobić listwę w moim kolorze ?

Mam kompletne dekory do B5 - alu nie drewno.

Mogę je przy pimpować w kolor lub we flock i sprzedać.

Opublikowano
  • Autor

Ale będzie wyglądać jak oryginał ?

Opublikowano

Jesli nie musisz mieć koniecznie drwno to sklej dobrym klejem ten co masz. Łaczenie zeszlifuj żeby było gładkie. Oklej je folią w karbon i załóż :naughty:

Ja sam ma drewno i zastanawiam nad taką operacją ale czasu brak :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Ja mam w aucie oryginalnie zamontowane listwy w karbonie i zachciało mi się drewna. Po prostu bardzo zawsze mi się podobały drewniane wstawki w aucie. Zamówiłem sobie komplet i 1 jest uszkodzona. I teraz nie wiem co dalej.

Opublikowano

Ja mam w aucie oryginalnie zamontowane listwy w karbonie i zachciało mi się drewna. Po prostu bardzo zawsze mi się podobały drewniane wstawki w aucie. Zamówiłem sobie komplet i 1 jest uszkodzona. I teraz nie wiem co dalej.

Jak przesyłka była ubezpieczona to reklamuj do kuriera :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Tak już reklamowałem. Teraz czekam na przyjazd kuriera celem spisania raportu szkodowego. Potem muszę czekać na odpowiedź ze strony UPS-a.

Opublikowano

Jesli nie otworzyłes paczki przy kurierze jak przyniósł to będą się bronic rekami i nogami przed uznaniem gwarancji i będą mówić że pewnie sam uszkodziłeś itp.

Ale oczywiście trzeba walczyc o swoje. Mi się nawet podobają moje drewniane dekory ale myślę o tym żeby zmienić coś w aucie. A że w dwóch miejscach mam jak gdyby pęknięte (tylko głeboka rysa na lakierze) to myśle o oklejeniu.

Powodzenia w dochodzeniu z UPS :good:

Opublikowano

Ja mam w aucie oryginalnie zamontowane listwy w karbonie

w carbonie to raczej nie miałeś listew :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Ja mam takie listwy. Tylko tu na zdjęciu wyglądają na czyste stalowe a ja mam nie jednolite.

Bez_tytu_u.jpg

Opublikowano

Ja mam takie listwy. Tylko tu na zdjęciu wyglądają na czyste stalowe a ja mam nie jednolite.

Bez_tytu_u.jpg

Dokładnie. To nie carbon :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ok. Dzięki. Jak coś to się odezwę. [br]Dopisany: 16 Luty 2011, 19:53_________________________________________________grzesiek88 masz jeszcze te dekory ?