gacek882 Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 uwazam ze dobra robota auto puszcza delikatnie dymek ale to prawdopodobnie wtryski sie kończą.
antonio Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 wynik b. ładny 21 kunia i 64,5 Nm przybyło
Grisza79 Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Git A tak z czystej ciekawości, dużą różnice odczułeś ?
gacek882 Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Opublikowano 16 Lutego 2011 szczeze to po tym co tu wyczytalem to sie nastawiłem bóg wie na co a tu troche rozczarowanie ale to tylko dlatego ze sie na inne odczucia nastawiłem ale to tylko moje nastawienie bylo zle, ale czuc szczegolnie na wyzszych biegach podczas wyprzedzania idzie gladko :>
antonio Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 szczeze to po tym co tu wyczytalem to sie nastawiłem bóg wie na co a tu troche rozczarowanie ale to tylko dlatego ze sie na inne odczucia nastawiłem ale to tylko moje nastawienie bylo zle, ale czuc szczegolnie na wyzszych biegach podczas wyprzedzania idzie gladko :> pewnie myślałeś, że po programie będzie szła jak 3.0 TDi Q
jozek726 Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 szczeze to po tym co tu wyczytalem to sie nastawiłem bóg wie na co a tu troche rozczarowanie ale to tylko dlatego ze sie na inne odczucia nastawiłem ale to tylko moje nastawienie bylo zle, ale czuc szczegolnie na wyzszych biegach podczas wyprzedzania idzie gladko :> ja też sie nastawiłem po jak bym miał samolotem lecieć róznica jest nie ma co ładny wyniczek
Thom4s Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 No i GIT. Kreseczki ładniej poprowadzone niż seria.
Daras Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 wynik można powiedzieć identyczny z moim jak poczułeś rozczarowanie to nie wiem na co sie nastawiałeś :gwizdanie: dla mnie różnica była i to za**bista
Rekomendowane odpowiedzi