Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Katalizator :) pytania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

u mnie to wyglada tak ze widac ta rurke ale to co oplata ta rurke jest takjakby porozrywane ;p[br]Dopisany: 18 Luty 2011, 17:53_________________________________________________http://moto.allegro.pl/zlacze-elastyczne-audi-a4-a6-vw-passat-superb-tdi-i1430997701.html taki bedzie dobry ?;]

Opublikowano

Będzie dobry ale niema sensu kupowac w tym mocowaniem bo dopłacasz 1/3 ceny a i tak trzeba spawać więc wystarczy sama plecionka i wspawać w stare miejsce.

Np taki http://moto.allegro.pl/zlacze-elastyczne-50vw-nierdzewka-i1450748217.html

Ale ten za 30zł może być kiepski dlatego lepiej kup w sklepie moto i niech Ci dadza jakąś dobrą :wink4:

Opublikowano
  • Autor

ok dzieki :)

Opublikowano

Chcesz to kupuj, droga wolna. :gwizdanie:A ile to wytrzyma i kiedy będiesz nowa plecionke spawał to nie wiem :przebiegly:

Pozatym poczytaj na forum, sa zwolennicy i przeciwnicy strumiennic. Wybór nalezy do Ciebie :gwizdanie:

Opublikowano

wspananie rurki zamiast kata z 60-70 zl... chyba ze macie migomaga to 30 cm rurki = 10 zł + jakies 2 h roboty na spokojnie

Opublikowano
  • Autor

bylem u typa chce 100 zl i ja zabieram wklad ;p oplaca sie ?;] podzuccie link do jakiejs dobrej plecionki plz

Opublikowano

W zeszłym tyg.wycięli mi kata,wstawili puszkę,rura fi 60,nie chodzi głośniej,nie kopci więcej,130zł z robocizną dałem.

Kata oddałem gościowi,który je skupuje za 500zł.

Czysty zysk :wink4:

Opublikowano

Tak,bez targowania.

Zadzwoniłem,podałem od jakiego auta,przyjechał,spr.nry.na kacie i zapłacił 500,-

Opublikowano
  • Autor

hehehe dobre dobre :D

Opublikowano

to chłop sie chyba pomylił. Hehehe. a swoją drogą to nie pieprzcie głupot że 250tys to zawalony kat chyba że macie na licznikach po 250 a najechane 500. Ja u mnie wywaliłem kat przy przebiegu 330tys i był czysty dosyć w środku żadnych notlaufow nie łaapało przez niego i było wszystko ok. Wywaliłem bo miałem rozebrane czysto profilaktycznie turbo do wyczyszczenia i zdawalo mi się że kat zawalony. Jakbym wiedział że tak będzie w środku wyglądał to prawdopodobnie wogole bym się za to niebrał...

Opublikowano

to chłop sie chyba pomylił. Hehehe.

Ja mam 2.5.

W 1.9 jest inny.

Mój też nie był na max zawalony,powiedzieli,że miał ok 50% przepustowości.

Opublikowano

Czysty, nieczysty, zawalony, a co za różnica jak nie spełnia swojej funkcji to wywalić albo nowy wstawić. Każdy katalizator, nawet nowy powoduje niewielki spadek osiągów silnika. Znam przypadki (nie w Polsce) wymiany katalizatorów 1.9TDI przy faktycznym przebiegu 100kkm z powodu ich nieprawidłowego działania.

Opublikowano

Panowie, ja mam troche inny problem z katem. Mieszkam w belgii i tu jak wiadomo mają pier...na punkcie ekologii. I teraz do was pytanie, czy na przeglądzie wyjdzie ze w samochodzie nie ma kata?

Opublikowano
  • Autor

jak poszukaja to znajda :D / spaliny tez moga luknac ;p

Opublikowano

Panowie, ja mam troche inny problem z katem. Mieszkam w belgii i tu jak wiadomo mają pier...na punkcie ekologii. I teraz do was pytanie, czy na przeglądzie wyjdzie ze w samochodzie nie ma kata?

Tak jak kolega SkOs powiedział jak będą chcieli to znajdą. Badanie spalin to wykaże że niema. Dlatego jeśli nie masz z nim problemów to nie ruszaj skoro tam macie do czynienia z poje..mi od ekologi :wallbash:

Opublikowano

Czyli jak padnie to trzeba będzie nowy...... To może już zacznę zbierać kase :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

dla mnie to jest chore :) moja fura moge wywalic co chce byle jezdzila ;d kurde pomozcie znajdzcie w necie jakas dobra plecionke bo ja jezdzilem i nikt nie ma albo nie chca mi sprzedac :D