stx Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Mam problem ze swoim audi z klimatronikiem. Nie bylo zadnego jakiegos zdarzenia aby moglo to wplynac. Jakies grzebanie remonty w desce mie robilem. Przestalo dmuchac ze srodkowych kratek na desce. Dmucha tylko na szybe i nogi. Nawet jak wlacze tylko dmuchanie na wprost to nie dmucha. Nie wazne czy zimne cieple, czy rozgrzany silnik czy zimny.Nie pomaga czy jest na auto czy manulane. Nie wyleci zadne powietrze z kratek srodkowych. Odpiolem akumulator aby ,moze jakies bledy sie usunely. Nic nie dalo. Nie chce rozkrecac deski w ciemno i szukac przyczyny. Moze mnie ktos naprowadzic. To jest moje pierwsze Audi .
dante0018 Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 A pokrętła od nawiewów masz otwarte?
norbuja Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 A pokrętła od nawiewów masz otwarte? No so,no so? Od czegoś trza zacząć "VAGowanie" :gwizdanie:
stx Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 A pokrętła od nawiewów masz otwarte? Tak mam otwarte. Z reszta malo prawdopodobne aby wszystkie naraz przypadkowo byly zamkniete
norbuja Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 To chyba jest jakiś problem z klapami od klimy. Podłącz pod komp.powinno pokazać jakieś błędy. Rozłączaniem aku.nic nie zrobisz,a na pewno nie zresetujesz błędu.
RAWULI Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 otwórz tylko obieg kratek, zamknij ręcznie lewą i prawą, zostaw otwarte środkowe i zobacz czy w ogóle leci powietrze czy nie, sprawdź też filtr kabinowy może być toootalnie zasyfiony.
cimals Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 wyłącz radio, włącz nadmuch tylko na szybę, a potem zmień na siebie. Jeśli silniczek od klapy działa powinieneś usłyszeć jakieś szuranie czy coś takiego przez chwilę. A jak nie to podepnij pod vaga, może coś wyrzuci.
Rekomendowane odpowiedzi