ajiboo Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Witam Moje pierwsze pytanie : gdzie znajde opisy modeli samochodów np. B5 AFF ? ponieważ jestem od niedawna użytkownikiem i nie mam pojecia co oznaczają te skróty. To tak na marginesie. a oto moj pierwszy problem: na wyświetlaczu klimatronika po wciśnięciu po prawej stronie strzałki w górę powinna się wyświetlić taka sama na wyświetlaczu . a się nie wyświetla . każda inna ikonka się wyświetla tylko ta nie może to jest tak jak z klimatyzacją że jak jest zimno to snieżynka się nie świeci. Aha jak kupiłem autko ok 2 tyg temu to jak wciskąłem wszystko to się świeciła a teraz już niestety nie. heh. 2 problemik to jak nastawie nadmuch tylko na przednie wyloty czyli symbol takie jakby H z kratką po prawej stronie klimkatronika mam nadzijee że wszyskto dobrze rozumiem to wszystko fajnie się nastawia ale podmuch jest bardzo słaby z przednich wlotów nawet jak moc nastawie na max słychać szum powietrza ale przez wloty wylatuje mała a szczególnie przez te środkowe bo te przy drzwiach troszke więcej . Jest wrażenie jakby te powietrze gdzieś uciekało bokiem . Może są jakieś filtry tuż za kratkami któe są zabite i coś blokuje wylot. ?? Prosze o jakiekolwiek sugestie. Co do wyświetlaczaa klimatornka to jakby byla spalona żaróweczka to nieświeciłyby inne ikonki a przecież reszta się świeci. pozdrawiam wszysktich a tak ogólnie to jeździ się zaje......
ajiboo Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam ponownie filtr kabinowy wymienilem ok 5 dni temu wiec jest wszystko nowe. wczoraj jak wracalem z pracy do domu to zapalila mi sie ta kontrolka po wcisnieciu strzałki w górę więc bylo wszystko ok miejmy nadzieje ze już zawsze będzie ok. Jeszcze ppytanko do nawiewu centralnego jak jest u was ? Jeżeli właćzycie nawiew tylko centralny i moc na maks to mocno wam dmuch z tych nawiewuw czy tak wmiare delikatnie ?? pozdrawiam wszystkich
schiller Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 dmucha mocno wiec w twoim przypadku może być uszkodzony silniczek klapy. tu masz wszystko opisane co i jak: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,13920.0.html
Rekomendowane odpowiedzi