blackhawk Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Witam . Mam koledzy problem czy da się jakoś ustawić światła bixenonowe w A4 B8 , są one oczywiście samopoziomujące ale wydaje mi się że strasznie daleko świecą i oślepiają innych , często mi mrugają auta z przeciwka . Da się to samemu zrobić ? albo jakoś zresetować czujniki poziomowania świateł , nie mam pomysłu jak to zrobić będę wdzięczny za pomoc . Pozdrawiam
Tedi35 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 No mimo tego z masz regulacje automatyczna xenon-ów to zawsze możesz tak zamontować lampę np po zmianie palnika że nie będzie spełniał norm. I wtedy regulacja powinna jakaś byś.
ghost1717 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 na bank na kloszach są "imbusy" z ręczną regulacją przyjrzyj sie lampą... VAG służy to zakodowania poziomu 0 czyli "po środku" regulacji. NA 99% są tam te imbusiki SZUKAJ )[br]Dopisany: 19 Luty 2011, 23:47_________________________________________________białe imbusy na foto masz tutaj na bank to regulacje tak jest u mnie w B6. pozdro[br]Dopisany: 19 Luty 2011, 23:49_________________________________________________http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=55ea540ae1baa4f9
Rekomendowane odpowiedzi