Nowak_zg Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 hahahahaha sokolnh po prostu boska praca .... zwlaszcza rejestracja ;D no nie moge .... i zdolnosci tez masz nie mniejsze od kezorka .... niezly pomysl ze swiatlami i ladny lakier zrobiles ( fajna głębia ) i mam dylemat miedzy Kezorem a Sokolnh :/
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 Nowak Twoje prace też są fajne, bardziej podoba mi się kolor tej pierwszej
Nowak_zg Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 moj glos poszedl do sokolnh poniewaz widac ile pracy wlozyl nie widze zadnego bledu... fajnie zrobil swiatla i dobry kolor oraz zmienil tlo (ogolnie zrobil najwiecej z nas a w dodatku tez gustownie) ale o wszystkim przesadzila rejestracja
rex Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 Mój głos na Sokoła, ale wszystkie prace IMHO co najmniej dobre (no cóż, może Grafi trochę przesadził :D )
ono Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 Głosuje na nr 5 bo ma zajebistą rejestracje hyhyhy
Mad_MAX Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 Sokol swietna robota tzn bardzo mi sie podoba Ale mam jedno ALE!! przez zaciemnienie wszystkiego chciales ukryc jakies niedociagniecia?? Jak dla mnie za ciemne to wszystko ale ogolnie SUPER Kezor , rowniez super ale gleba chyba za duza hehehe Grafi .............. to chyba pod jakas dziewczyne ?? albo dla dziecka ?? Nowak druga praca zdezydowanie lepsza
Gość krzychuzzz Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zdecydowanie Keżor Dla mnie kozak! Biała perła na czarnych felgach = marzenie DUBAI stajl rządzi w tym sezonie
Iverson Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zdecydowanie Keżor Dla mnie kozak! Biała perła na czarnych felgach = marzenie DUBAI stajl rządzi w tym sezonie i wszystko na ten temat!! nawet fela od BBs'a się znalazła!! tylko coś grill mi nie pasi tak to KOX
Gość Keżor Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 widziałem żeby tło zmienić no i brawo sokolnh za wygraną ... masz bana :gwizdanie: mnie sie moje najbardziej podoba i tak widze moje Q7 za pare lat
Andrzej Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 Biala wygląda super ,na nią głosuje.
sokolnh Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Opublikowano 29 Listopada 2007 Sokol swietna robota tzn bardzo mi sie podoba Ale mam jedno ALE!! przez zaciemnienie wszystkiego chciales ukryc jakies niedociagniecia?? Jak dla mnie za ciemne to wszystko ale ogolnie SUPER takie ciemne miało być własnie nie wiem jak to u was wyglada, ale jak robie jakoms fotke czy vt to u mnie na laptopie wyglada elegancko, a jak w pracy na stacjonarnym patrze, to albo za ciemne wlasnie, albo barwy za ostre widziałem żeby tło zmienić no i brawo sokolnh za wygraną ... masz bana :gwizdanie: mnie sie moje najbardziej podoba i tak widze moje Q7 za pare lat nie no, bana nie chce :gwizdanie: też chcialem wlasnie zrobic dubai stajl ale nie znalazlem fajnego tła i zostałem przy tym co do rejestracji, ciesze ze sie podoba
Cuber Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 tez sie wypowiem miałem lekki dylemat no ale sokól Twoja wygrała w moich oczach a ta rejestracja ale gdzieś ją juz widziałem
pet3r Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 a ta rejestracja ale gdzieś ją juz widziałem bodajże na policyjnym defenderze sokolnh - głos za światła i blachę
Gość Keżor Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 sokolnh - głos za światła i blachę phi to ma sie auto podobać a nie tablica , chłyt martetindody no ale fakt faktem, udała sie ta praca [br]Dopisany: 30 Listopad 2007, 01:25 _________________________________________________
Gość Murzyn Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 mam dla Was propozycje - kolejny konkurs - VT pistacji - co wy na to?? Jakas nagrode wymysle we wlasnym zakresie
Cuber Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 mam dla Was propozycje - kolejny konkurs - VT pistacji - co wy na to?? Jakas nagrode wymysle we wlasnym zakresie wyjołes mi to z ust tez chciałem zarzucić im zadanie zbajerzenia mojego czarnego avanta :gwizdanie:
Gość Keżor Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 mam dla Was propozycje - kolejny konkurs - VT pistacji - co wy na to?? Jakas nagrode wymysle we wlasnym zakresie dla mnie ok , ale musisz nam dać śliczną fotke :th: chciałem zarzucić im zadanie zbajerzenia mojego czarnego avanta :gwizdanie: na Ciebie też przyjdzie pora
Rekomendowane odpowiedzi