WhyMe? Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Wydaje mi się jak malować auto to z jajem Wybierz jakiś za***isty kolorek i gitara
adi2255 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Ja bym malował auto na białą perłe a dach czarny. Do tego duże czarne felgi i będzie MEGA.
Młody_drog Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 No to Panowie mi też możecie doradzić. Auto będzie malowane jeszcze w tym roku, musi "rwać suty" Bo jest na każdym zlocie w Irlandii + Północnej Irlandii, patrzałem na parę kolorów z palety Audi Exclusive, podoba mi się Sepang Blue: Ipanema brown odpada bo kumpel sąsiad właśnie zostawił a4kę do malowania w ten kolor : Jakieś propozycje? Białego nie chcę
WhyMe? Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Nie bierz jasnych kolorów. Wybieraj coś tak jak ta niebieska audi, ciemny kolor w metaliku będzie wyglądał bajecznie
strazak990 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 http://www.audiklub.org/dane/a4/b7/color/85.html
Rekomendowane odpowiedzi