adasn Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 Jak obiecalem wysylam fotki mojej nowej niuni ;o))
T-żółw Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 fiu, fiu, bardzo ładna :!: a środeczek będzie na fotkach :?: wrażenia z jazdy?
adasn Opublikowano 3 Września 2006 Autor Opublikowano 3 Września 2006 fiu, fiu, bardzo ładna :!: a środeczek będzie na fotkach :?: wrażenia z jazdy? Mnie tez sie podoba, srodek podesle jak bede mial chwile zeby strzelic jakas fote. Wrazenia z jazdy, hmmm... Prowadzi sie super, jest sztywna i zwarta i do tego przyspiesza niemilosiernie, zwlaszcza na 3. W porownaniu z poprzednia niunia (B5 1,9 TDi 115KM) to jest przepasc. No i silniczek zupelnie inaczej pracuje, V6 to jednak V6 ;o))
bolek Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 Super,szkoda że nie czarna diablica ale i tak piekna sztuka
Gość zdeniu Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 co tu pisać, B6 jak B6 jest piękna bo Avant :mrgreen: bajka to jest pod maską
baskecior Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 B6 w avancie to poezja. Szkoda ze pod maską nie siedzi AKE :mrgreen: Śliczna. :twisted:
Gość rob Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 ładny avancik, silniczek niczego sobie
bushi Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 Ech ładnuuuuutka az jestem zadrosny :roll: :twisted:
Wihajster Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 piekna fura moja nastepna taka bedzie :razz:
spanky Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 sliczne TDI w Avancie .... :twisted:
adasn Opublikowano 4 Września 2006 Autor Opublikowano 4 Września 2006 Dzieki chlopaki ;o))) Fajnie sie tak pochwalic ;o)
Adik Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 Piekny Avant... Tylko pomaluj te czarne elemnty pod kolor auta - odrazu auto zniza sie do ziemi wiem cos o tym... Zawieszenie w twojej A4 masz seryjne? Czy obnizone o 25mm?
adasn Opublikowano 5 Września 2006 Autor Opublikowano 5 Września 2006 Piekny Avant... Tylko pomaluj te czarne elemnty pod kolor auta - odrazu auto zniza sie do ziemi wiem cos o tym... Zawieszenie w twojej A4 masz seryjne? Czy obnizone o 25mm? Wlasnie sie tak zastanawialem czy to polakierowac, gdzies widzialem taka i sam nie wiem ;o| A zawieszenie seryjne.
Rekomendowane odpowiedzi