Tomasz N Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 witam Przepraszam, że pytan bo temat znalazłem ale nie do końca jest jasne a mianowicie gdzie dokładnie znajduje się wzmacniacz antenowy w moim aucie ( B5 kombi 2001) i jak się do niego dostać. Jest napisane, żew tylnym słupku ale gdzie za siedzeniem czy tam gdzie tylna lampa? pozdrawiam Tomasz N
jihad Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Jeśli w ogóle jest, to wydaje mi się, że przy samej antenie. W tylnym słupku jest w sedanie. A jaki masz problem?
Tomasz N Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Opublikowano 24 Lutego 2011 radio mi nie ściąga fal .. wyciagałem radio kable ok
cocoo24 Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 dach pod anteną w przedlifcie przynajmniej
Tomasz N Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Opublikowano 24 Lutego 2011 radio orginał z navi i antena w tylnej bocznej szybie
k0za Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 Wydaje mi się że musisz ściagnąć lewy boczek bagażnika. Albo spróbuj wyciągnąć gniazdo 12V i powinieneś zobaczyć. Też mam problem z radiem Symphony bo nie znjduje mi żadnej stacji radiowej a jak ustawie ręcznie to odbiera ;/
ArkadiuS Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 Zwrotnica antenowa znajduje się w lewym boczku bagażnika. Otwórz klapkę, którą masz po lewej stronie tapicerki bagażnika. W środku jest komora z blachy i do niej jest przymocowana zwrotnica. Wyciągnij wszystkie wtyczki i sprawdź styki. Prawdopodobnie masz zimny lut.
Rekomendowane odpowiedzi