lomaz1 Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 witam mam problem w ciągu tygodnia dwa razy wyłączył mi sie prędkościomierz wszystko inne na zegarach chodziło normalnie . Wskazówka prędkościomierza opadła na zero wszytko działo sie w czasie jazdy . (włączałem i wyłączałem auto nic nie pomagało) po jakimś czasie zaczęło normalnie chodzić po 10 min . ktoś wie o co chodzi ?
niuniek222 Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 Może cos przymarzło bo ostatnio mróz nie daje nam spokoju. A tam u Ciebie w zachodnio-pomorskim ostatnio w nocy było chyba poniżej minus 20 (z tego co w tv mowili to kilka takich mroźnych nocy na pomorzu było z rzedu).
lomaz1 Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Opublikowano 25 Lutego 2011 hehehe może tak , dzis znowu sie wyłączył na 2 min i potem juz normalnie
wrclaguna Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 A podpinales VAGA i sprawdzales bledy w liczniku
lomaz1 Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Opublikowano 26 Lutego 2011 wiem wiem na takie usterki tylko kabelek ale niestety nie mam chyba trzeba będzie się rozejrzeć i kupic
czaki22 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 tak tak trzeba kupic:) sprawdzic wykonawcze,
sebastian_marat Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Tez to miałem u siebie, a błędów żadnych nie było i na testach chodził poprawnie, ale samo mu przeszło
Rekomendowane odpowiedzi