gjwp Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Witam wszystkich Moj mechanior orzekł że mam nieszczelny przewód pomiędzy pompą a maglownicą - ciśnieniowy. W związku z tym mam pytanie czy ten przewód pasuje od innych modeli-silników, roczników Mój to ADR 97. A może ktoś ma coś takiego na zbyciu? Jarek Uzupełnij profil proszę [cayenne]
Gość dzikidzidz Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Witam wszystkich Moj mechanior orzekł że mam nieszczelny przewód pomiędzy pompą a maglownicą - ciśnieniowy. W związku z tym mam pytanie czy ten przewód pasuje od innych modeli-silników, roczników Mój to ADR 97. Z tym przewodem to róznie, różna długość (i w związku z tym jest problem z upchnięciem -w przypadku 2,5) w zależności od silnika, poszukaj takiego co by Ci pasował - używany. W ASO to koszt około 500zł i oczekiwanie w moim wypadku do 2 tygodni (na szczeście nie był potrzebny). Pozdrawiam dzidz
gjwp Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2007 A czy ktos mógłby mi podać nr lub jakieś inne konkrety w etce online tego przewodu do mojego autka? 1.8 ADR 1997 WAUZZZ8DZUA******
adadur Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Proponuje spróbować tutaj: http://www.vagcat.com/ no i wyczyść numer VIN całkiem lub conajmniej o końcowe liczby.
Rekomendowane odpowiedzi