kuubeek Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 witam... poczytalem troche ostanio na forum ze istnieje cos takiego jak podgrzewane spryskiwacze i tak sie zastanawialem czy czegos takowego nie posiadam...i tu moje pytanie - jak rozpoznac czy spryskiwacze sa podgrzewane??...dzieki za informacje pozdrawiam
.Pablo. Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 Wyjąć i zobaczyć czy mają kostkę z przewodami która do nich wchodzi
dante0018 Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 Oprócz weżyka powinny iść do nich kabelki..
kuubeek Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Opublikowano 25 Lutego 2011 rozumiem ze tych kabelkow szukac w masce?? i jeszcze jedno pytanie??kiedy to podgrzewanie dziala??caly czas??czy tylko gdy chce uzyc ich?? dzieki
Maxcudo Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 Otwórz zbiorniczek płynu spryskiwaczy, wyciągnij filterek jeśli posiadasz i zobacz czy masz grzałkę(jeśli mówisz o podgrzewanym płynie, bo są jeszcze podgrzewane dysze, chyba ze to występuje razem ?)
Duch^ Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 w 3 audi b5 jakie miałem zawsze szły kable do maski. Otwórz maskę i stojąc w kierunku silnika po prawej stronie nad komputerem (te czarne pudełko) idą kabelki w środek maski to pewnie jak masz to to masz i podgrzewanie dysz.
kuubeek Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Opublikowano 25 Lutego 2011 aha...no dobra jutro z ranca sprawdze te przewody do dysz bo raczej grzalki w zbiorniku nie widzialem dzieki
.Pablo. Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Podgrzewanie działa po przekręceniu stacyjki przez 10 sek.
kuubeek Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Opublikowano 28 Lutego 2011 Podgrzewanie działa po przekręceniu stacyjki przez 10 sek. a pozniej co nie dzialaja juz?? sprawdzilem u mnie ida 2 kabelki do maski
Rekomendowane odpowiedzi