bartu Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam, niepokoi mnie luz na kierownicy 5mm na postoju oraz podczas jazdy, z tym ze podczas jazdy jest bardziej odczuwalny i musze caly czas kontrowac. A mało tego podczas wchodzenia w zakręty kierownica nie odbija tylko zostaje w miejscu Byłem na diagnostyce i jedyne czego się dopatrzyli to rozerwana poduszka pod skrzynią.
kileeer Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam, niepokoi mnie luz na kierownicy 5mm na postoju oraz podczas jazdy, z tym ze podczas jazdy jest bardziej odczuwalny i musze caly czas kontrowac. A mało tego podczas wchodzenia w zakręty kierownica nie odbija tylko zostaje w miejscu Byłem na diagnostyce i jedyne czego się dopatrzyli to rozerwana poduszka pod skrzynią. Pewnie maglownica do roboty.
bartu Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Opublikowano 27 Lutego 2011 Dzięki, mam nadzieje ze można z tym jeździć bo narazie tego nie zamierzam robić...
kileeer Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Dzięki, mam nadzieje ze można z tym jeździć bo zaranie tego nie zamierzam robić... Ale jak chcesz jeżdzić z tym jak Ci kiera nie wraca, przecież wywalisz w coś i będzie tylko problem. Regeneracja magla to nie takie kosmiczne pieniądze, a zroisz i masz problem z głowy. A jak jak całkiem Ci zdechnie, np na trasie gdzie nie bedziesz miał możliwości naprawy i co ... laweta i koszta wtedy Ci się zrobią.
bollo Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 niekoniecznie magiel moze byc ze masz gdzies w kolumnie kierowniczej luz np na krzyzaku albo na wieloklinie
Rekomendowane odpowiedzi