Opublikowano 17 Maja 201115 l Żeby nie było że znów ja mieszam to może zróbcie koło 17 a ja dopiero po 18 się mogę pokazać.
Opublikowano 18 Maja 201115 l Witam widzę ze spocik się odbył w niedużej ilości i przy kijowej pogodzie ale jednak był tak trzymamy
Opublikowano 19 Maja 201115 l a kto był na spocie? :gwizdanie: Masz na zdjęciach wyżej cały skład - o dziwo zmieścił się w kadrze
Opublikowano 20 Maja 201115 l Piszcie tą godzinę na którą sie spotykamy 29 w niedziele. To napiszemy Młodemu niech już będzie widać
Opublikowano 20 Maja 201115 l Mnie nie będzie prawdopodobnie, chyba, że "przypili" ale mam pytanie za 100 punktów :> Czy ktoś zna jakiegoś dobrego "wydechowca", który by ogarnął wywalenie kat-a, wspawanie za to zamiennika albo rozcięcie i wsadzenie rurki i zrobienie końcowego tłumika z nierdzewki??
Opublikowano 21 Maja 201115 l Młody ja nie potrzebuję za jednym razem zmieniać całego wnętrza, powolutku mnie się nie spieszy, drobne sprawy ale jednak istotne. I akurat nie kiera, ale jakbyś miał taką z b7 3-ramienna to możemy pohandlować.
Opublikowano 21 Maja 201115 l Własnie nie ma ktoś kiery do b7 moze byc 4 ramienna ale nie wyjezdzona bo moją kurde mama jak jezdziła to smarowała ręce kremem i mi ją tak z matowił
Opublikowano 21 Maja 201115 l kolego Kris a ty czemu sie na spoty nie pokazujesz ? a jaką masz tą kiere 3 ramienna ?
Opublikowano 21 Maja 201115 l Mogę załatwić takie kierownice 3 ramienne multi bez multi. S line i wszystkie inne
Opublikowano 21 Maja 201115 l 4 ramienną multifunkcyjną. No narazie nie mam czasu na spot może kiedyś się postaram przyjechać ale nie obiecuje
Opublikowano 23 Maja 201115 l Autor No narazie nie mam czasu na spot to co takiego cie trzyma?hehe. [br]Dopisany: 23 Maj 2011, 21:16_________________________________________________ i co z tym spotem???? bo temat coś ucichł :gwizdanie: no wlasnie.co jest?gdzie sa wszyscy?