Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

a to chyba ze tak.:naughty:

---------- Post dopisany at 13:56 ---------- Poprzedni post napisany at 13:54 ----------

zna ktos w saczu jakiegos dobrego (taniego) mechanika co by mi wymienił rozrzad?

---------- Post dopisany at 13:56 ---------- Poprzedni post napisany at 13:56 ----------

zna ktos w saczu jakiegos dobrego (taniego) mechanika co by mi wymienił rozrzad?

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
a to chyba ze tak.:naughty:

---------- Post dopisany at 13:56 ---------- Poprzedni post napisany at 13:54 ----------

---------- Post dopisany at 13:56 ---------- Poprzedni post napisany at 13:56 ----------

Ja mogę Ci polecic gościa któremu powierzam swoje auto:wink: Jeździłem do niego jak miałem ibize, później a3, no i teraz z A4, nigdy (odpukać) nie miałem żadnych problemów. Jak coś to pisz na Pw

Opublikowano
  • Autor

Crisu polifta chcesz załozyc?:naughty:

Opublikowano

no tylko zastanawiam się nad tym klimatronikiem.

Opublikowano
  • Autor

kto dzisiaj bedzie na spocie?

---------- Post dopisany at 15:01 ---------- Poprzedni post napisany at 14:55 ----------

klaczek bedziesz?wez vaga jak cos.sprawdził bys mi cos.

---------- Post dopisany at 15:01 ---------- Poprzedni post napisany at 15:01 ----------

klaczek bedziesz?wez vaga jak cos.sprawdził bys mi cos.

---------- Post dopisany at 15:11 ---------- Poprzedni post napisany at 15:01 ----------

halo?

czyzby spota dzis nie było?

---------- Post dopisany at 15:11 ---------- Poprzedni post napisany at 15:11 ----------

halo?

czyzby spota dzis nie było?

Opublikowano

Nie nie będę mam dziadka w szpitalu i siedzę u niego.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

16 a tu nie ma nikogo:-(

---------- Post dopisany at 18:29 ---------- Poprzedni post napisany at 15:58 ----------

już myślałem że będę sam ale spoko ekipa przyjechała :-)

---------- Post dopisany at 18:29 ---------- Poprzedni post napisany at 18:29 ----------

już myślałem że będę sam ale spoko ekipa przyjechała :-)

Opublikowano

Przemo na nas możesz liczyć Crisu wstrzymaj się z tym poliftem, najpierw to namów kogoś niech Ci pożyczy klimatronik i sprawdz czy Ci działa bo ja się jak narazie na tym w a3 zaciołem i jest nielada problem klimatronik nie pasi ot tak sobie tam pier... w kablach jest masa i nie wiem co jeszcze z tego wyniknie

Opublikowano

dzięki Michał.

Opublikowano
  • Autor

pany dzieki za spota.stara ekipa jak za dawnych czasów.hehe.a tez myslałem ze nikogo nie bedzie.:naughty:

wolant podrzuc mi linka tego zawieszenia pneumatycznego jak znajdziesz.lukne,moze zadzwonie do goscia i zapytam czy to komplet czy nie.

Opublikowano
pany dzieki za spota.stara ekipa jak za dawnych czasów.hehe.a tez myslałem ze nikogo nie bedzie.:naughty:

wolant podrzuc mi linka tego zawieszenia pneumatycznego jak znajdziesz.lukne,moze zadzwonie do goscia i zapytam czy to komplet czy nie.

http://moto.allegro.pl/gwint-okucia-airride-poduszki-rubena-vw-passat-i2296989600.html

wejdz sobie na pozostałe przedmioty sprzedającego i chyba przy aukcji do golfa 3 jest podana cena do A4, ale to jest taki sam zestaw jak do passata

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

http://moto.allegro.pl/gwint-okucia-airride-poduszki-rubena-vw-passat-i2296989600.html

wejdz sobie na pozostałe przedmioty sprzedającego i chyba przy aukcji do golfa 3 jest podana cena do A4, ale to jest taki sam zestaw jak do passata

Panowie, z tego co wiem MAPET jest na forum zarejestrowany i jest jeszcze jakaś zniżka dla członków, także sie o to upomnijcie :)

Opublikowano

Panowie, z tego co wiem MAPET jest na forum zarejestrowany i jest jeszcze jakaś zniżka dla członków, także sie o to upomnijcie :)

http://a4-klub.pl/showthread.php?178702-Najwi%EAkszy-wyb%F3r-zawiesze%F1-sportowych-w-PL!-TA-MTS-KW-Eibach-H-amp-R-Weitec-SPAX-FK

Proszę bardzo :decayed:

Opublikowano

zestawy sa za 4.5 tys kompletne air na stronie tego mapeta hmm tylko ciekawe jak to dziala w zimie przy mrozach :)

Opublikowano
http://a4-klub.pl/showthread.php?232018-1-DIN-polift-ca%B3y-komplet-na-swap-)&p=2852089#post2852089

idzie wymienić klimatronic bo chyba ten nie podejdzie??znaczy działać nie będzie.:whistling:

Znowu ci wariuje?

działa tylko chciałem cały środek poliftowy wsadzić.:whistling:

Opublikowano

A K2 przecież taki przeszczep robił... i wszystko działało

---------- Post dopisany at 19:13 ---------- Poprzedni post napisany at 16:56 ----------

http://www.sadeczanin.info/wiadomosci/lacko-smierc-35-letniego-sedziego-zawodow-wedkarskich,33880#.T7E9YFK6XdU