Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładna fabia ale tam co roku to wymieniają wszystko jak by u nas tak wymieniali to by po 2 miliony auta miały he choć z drugiej strony i tak na komisach blaty kręcą więc kto wie ja mam pewnie 416 a nie 216 bo jak kupiłem miała 195 partacze specjalnie tak robią przed 200 i jedz pan :kwasny:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zemis ty to masz robotę, nic tylko spacerujesz :grin:

Pustki dzisiaj przy Stalowniku były.

Opublikowano

To czemus sie nie odezwal? Pogadalibysmy;D znow mini spocik by byl na Bartkowej:)

Opublikowano
  • Autor
To czemus sie nie odezwal? Pogadalibysmy;D znow mini spocik by byl na Bartkowej:)

:grin::grin:nie za czesto te spoty w bartkowej?

---------- Post dopisany at 20:35 ---------- Poprzedni post napisany at 20:28 ----------

pany szukam jakiejs a3 albo vw golfa lub polo.jak by ktos cos wiedział o takim autku to prosze dac znac.rocznikowo to nawet moze byc 2007 jak bedzie tani.i oczywiscie w pełni sprawny,nie modzony.:hi::hi:

Opublikowano

Cziki 100 lat.

Opublikowano
  • Autor

jedna lampka zamontowana.:decayed::decayed:

28444830677636846032_thumb.jpg

Opublikowano

Nie jechałem sam. Niestety.

Opublikowano
:drinks:
Opublikowano

Aha to pewnie mnie widziales jak zmierzalem do "wypasionego" sklepu:) no to nastepnym razem zapraszam:)

Ja yu frontem jestem dla ludzi takze do zobaczenia:)

Opublikowano
Cziki 100 lat.

Dzieki ale już nie daje rade no nie wiem czy do spota wytrzeźwieje :decayed:

---------- Post dopisany at 11:50 ---------- Poprzedni post napisany at 11:17 ----------

:grin::grin:nie za czesto te spoty w bartkowej?

---------- Post dopisany at 20:35 ---------- Poprzedni post napisany at 20:28 ----------

pany szukam jakiejs a3 albo vw golfa lub polo.jak by ktos cos wiedział o takim autku to prosze dac znac.rocznikowo to nawet moze byc 2007 jak bedzie tani.i oczywiscie w pełni sprawny,nie modzony.:hi::hi:

Tu masz ciekawą piękna skóra czy alcantara w środku a pani co ją sprzedaje od razu zapina ci pasy i wbija 2 żebyś się przejechał :naughty:

Audi A3 2.0D 140KM CLIMATRONIC

Opublikowano

A co to w Sączu będzie organizowane? Znajomy przejeżdżał to widział jak rampy rozkładają koło giełdy...

Opublikowano

Ma chłop talent :naughty::naughty:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=322955237807415&set=pb.232926263476980.-2207520000.1373108222.&type=3&theater

---------- Post dopisany at 12:59 ---------- Poprzedni post napisany at 12:58 ----------

A co to w Sączu będzie organizowane? Znajomy przejeżdżał to widział jak rampy rozkładają koło giełdy...

Muzyka klubowa fajny klimat można swoje alko zabrać i jedzonko tam są grile w szałasie można sobie upiec i wypocząć przy rytmach klubowych największe wydarzenie w okolicy dzisiejszego dnia warto wpaść :wink:

https://www.facebook.com/events/387345281377304/

---------- Post dopisany at 13:17 ---------- Poprzedni post napisany at 12:59 ----------

O mamo chce takie :slina::slina::slina::slina::slina::slina:

http://i364.photobucket.com/albums/oo81/wheelsboutique/A5_HRE_3.jpg

Opublikowano

pany polerował ktoś sam klosze lamp przednich lub zna specjalistę/zakład który zrobi to w rozsądnych pieniądzach?

Opublikowano
pany polerował ktoś sam klosze lamp przednich lub zna specjalistę/zakład który zrobi to w rozsądnych pieniądzach?

LOKO jest PolerMan :naughty: i umie polerować :hi:

Opublikowano

wolantt wyśli nr. tel na pw. mam sprawe.:wink:

Cris dzieki za namiar na gościa od plast dipa felgi idą w biel:banan:

Opublikowano
wolantt wyśli nr. tel na pw. mam sprawe.:wink:

Cris dzieki za namiar na gościa od plast dipa felgi idą w biel:banan:

O biało zaleciało no to trzeba będzie pofocić te cacuszka :naughty:

Opublikowano

Też myślałem o białej feldze i lusterku :whistling:

---------- Post dopisany at 20:04 ---------- Poprzedni post napisany at 20:03 ----------

siara.jpg

Opublikowano

Zacnie to wygląda:banan: zobaczymy jak wyjdą moje, mam do kupienia gwint taki jak ma wolantt ino czekam bo podobno były jakieś problemy przy ustawianiu tak pisał w swoim wątku

Opublikowano

Ja już się nawet nie rozglądam... To co mam teraz to już jest max jeżeli chodzi o min :grin:

Opublikowano

Ja mam do wymiany amory tylne a trafił sie gwint w dobrych pieniądzach i ma przejechane tylko 500km, jak by kto chiał bendą na handel sprężyny AP -40mm. ja też nie mam zamiaru z chodzić niżej jak te sprężyny miałem.