Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok będę się musiał zorientować coś w temacie bo moje już czas najwyższy zmienić:naughty:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany potrzeba mi klamki tylnie do b5 w dobrych pieniądzach jak by ktoś coś gdzieś wiedział dajcie znać

---------- Post dopisany at 15:53 ---------- Poprzedni post napisany at 13:10 ----------

Zewnętrzne oczywiśćie :wink:

Opublikowano
  • Autor
Sprawdź rury od IC bo jak któraś nieszczelna to obiaw właśnie taki :kwasny:

Właśnie już je przeglądałem i nic nie zauważyłem, jutro sprawdzę je jeszcze raz może coś przeoczyłem, ten brak mocy mi spać nie daje

a n75 przekładałes?

Opublikowano

Właśnie już je przeglądałem i nic nie zauważyłem, jutro sprawdzę je jeszcze raz może coś przeoczyłem, ten brak mocy mi spać nie daje

a n75 przekładałes?

O widzisz, jeszcze przecież jeszcze ten czujnik lubi namieszać, zapomniałem o nim.

Opublikowano
Pany potrzeba mi klamki tylnie do b5 w dobrych pieniądzach jak by ktoś coś gdzieś wiedział dajcie znać

---------- Post dopisany at 15:53 ---------- Poprzedni post napisany at 13:10 ----------

Zewnętrzne oczywiśćie :wink:

Jedną (lewą)mam tylną ale nie żółtą... :decayed: za 4ropak Żywczyka :naughty:

Opublikowano

Spoko Loko weź jutro na spota pohandlujemy a przy okazji przywiozę wam wszystkim prezent fikuśny jak się uda :naughty:

---------- Post dopisany at 23:11 ---------- Poprzedni post napisany at 23:09 ----------

To jeszcze mi tylko prawa tylna klamka została do namierzenia ktoś coś gdzieś wie ? :hi:

Opublikowano
  • Autor

a n75 przekładałes?

O widzisz, jeszcze przecież jeszcze ten czujnik lubi namieszać, zapomniałem o nim.

mam gdzies zaworek n75.a logi wrzuc do dzialu technicznego niech ''znawcy''ocenią.

Opublikowano
Opublikowano
:slina: hehe jak by jeszcze czerwona była :)
Opublikowano
Spoko Loko weź jutro na spota pohandlujemy a przy okazji przywiozę wam wszystkim prezent fikuśny jak się uda :naughty:

---------- Post dopisany at 23:11 ---------- Poprzedni post napisany at 23:09 ----------

To jeszcze mi tylko prawa tylna klamka została do namierzenia ktoś coś gdzieś wie ? :hi:

W Krku jestem więc kicha...

Szukam serwisu komórek w sączu - najlepiej tego gościa co był kiedyś koło Europy :decayed: Chyba że ma któryś z Was pewny serwis w rozsądnej kasie :naughty:

Opublikowano

Dobry i tani serwis jest na żywieckiej GSm coś tam polecam

---------- Post dopisany at 18:58 ---------- Poprzedni post napisany at 18:55 ----------

Ta pierdziawka z dętki mnie na łopatki rzuciła he :grin:

Opublikowano
  • Autor

kurcze znowu mnie spot minał.:kwasny:

Opublikowano

[/color]Ta pierdziawka z dętki mnie na łopatki rzuciła he :grin:

mnie też :polew:

Opublikowano

Dzięki Panom i Pani za miłe towarzystwo:) miło spędzone niedzielne popołudnie:)

Jarku dzięki wielkie jakieś rezanko będzie zrobić a przedewszystkim znaleść czas:)

Opublikowano

Ja również dziękuję za miłe towarzystwo:wink:

Chyba wnet będzie trzeba w gminie Chełmiec jeździć wszędzie nie przekraczając 50km/h bo nie wiadomo gdzie jeszcze fotoradar postawią:kwasny:

http://www.miastons.pl/media/File/TN_Miasto_339.pdf

---------- Post dopisany at 20:49 ---------- Poprzedni post napisany at 20:47 ----------

Coś dla Kamila tym razem po lift:whistling:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.180243152158247.1073741912.112553822260514&type=1

Opublikowano

Dzięki za spota jajcqa były konktretne i dzikueje koalrerzance ze postawnowiłą znami polac dupe pozdro ekipa klonkret był jak wytrzexniwej to wstwaie foto :D

Opublikowano
Dzięki za spota jajcqa były konktretne i dzikueje koalrerzance ze postawnowiłą znami polac dupe pozdro ekipa klonkret był jak wytrzexniwej to wstwaie foto :D

oho, widze dobrze jest:grin:

Wstaw foto jak masz ten wydech zrobiony, 4 rurki dymia czy 2 to fake?