Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzięki za spota jajcqa były konktretne i dzikueje koalrerzance ze postawnowiłą znami polac dupe pozdro ekipa klonkret był jak wytrzexniwej to wstwaie foto :D

oho, widze dobrze jest:grin:

Wstaw foto jak masz ten wydech zrobiony, 4 rurki dymia czy 2 to fake?

Tu masz zdjęcia a 2 rurke

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=621593777873430&set=t.100000684414528&type=1&theater

i tu wontek

http://a4-klub.pl/a4-24/all-b5-czikita-big-reactivation-a4-b5-optic-rs-260252/

---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ----------

Wszystko działą dzis sie zebrąła ekipa to ocbzjaac he to neich oni sie wypwiedza czy to działa cyz w chu wale :D

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

najbardziej chciałbym zobaczyc foto od spodu, jak pociągnąłeś rurki:wink:, bo tam jest dośc ciasno tą prawą stroną:wink:

Opublikowano

Zdjęc z dołu neimam ale za 30 min wsadze te ze spota bo juz mnei puszcza pomału i ogarniam powoli :D

Opublikowano

Ja przejeżdżałem koło 19 ale już nie było nikogo. Michał zwiedzałem Twoje okolice :wink:

Opublikowano

https://plus.google.com/u/0/photos/117016236997612162951/albums/5910976116619769761 OTO FOTO ZE SPOTO :)

---------- Post dopisany at 23:47 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ----------

szkoda ze nie wpadłeś było wesoło i to konkretnie :kox:

---------- Post dopisany at 23:54 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ----------

i 3 nowe osoby były zwabione na spota :wink:

Opublikowano

Ładna frekwencja :kwasny:

A tą b5 z zieloną felgą minąłem dzisiaj :hi:

Przemek, teraz to wygląda :yeah:

Opublikowano

Koleżanka z czerwonej A3 tak przyciągnęła towarzystwo i chwała jej za to :naughty: ale że was nie było tośmy się zdziwili no :wink:

Opublikowano

Wracałem z poprawin koło 18 Kamil mineliśmy się za mostem na helenie trąbiłem ale tak Ci łupało "BUC BUC BUC" jak to Giza na standzie mówił, że nie słyszałeś

Opublikowano

HE o kurde nie widziałem cię słońce po oczach mi waliło a muzy zawsze tak słucham może dlatego przygłuchawy jestem ale w aucie muszę się czuć jak w domu :wink:

---------- Post dopisany at 08:10 ---------- Poprzedni post napisany at 07:27 ----------

Pany bo zaraz będe rezał zderzak przedni i w miedzy czasie jak będzie się suszył przyciemnił bym sobie przednie szyby jak za dawnych lat ale nei chce ramy drzwi ruszać czy da rady ją wyciągnąć odkręcając te 2 łapy tylko co ją podnoszą żeby ja wyjąć czy jednak muszę ramę porozkręcać ??? :dziura:

Opublikowano
Dzięki za spota jajcqa były konktretne i dzikueje koalrerzance ze postawnowiłą znami polac dupe pozdro ekipa klonkret był jak wytrzexniwej to wstwaie foto :D

oho, widze dobrze jest:grin:

Wstaw foto jak masz ten wydech zrobiony, 4 rurki dymia czy 2 to fake?

2 rurki są trochę ospałe w tym kopceniu ale dymią dymią :grin:

Opublikowano

Fabrika :wink:

Opublikowano

4 kominy... i to białe :wink:

Opublikowano

No to mówię że fabryka :naughty:

Opublikowano

Znam to auto u mnie jezdzi, sprzedaje pała pewnie bo ma zderzak tak nisko ze tym dziadostwem na prog nie wjedzie co go widzimy z brachlem to mamy z tego niezla beke

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Volkswagen Passat 8500.00 PLN. Bielsko-Biała - otoMoto.pl To jest maszyna dopiero :wink:

---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ----------

Chłopaki ostro gonią KLI w dziedzinie wiejskiego tuningu. Już tylko Czikita może im pokrzyżować plany.

Ładny Opelek Możliwa Zamiana Gorlice ? Tablica.pl

Aleś się doje... mi się dupcia mojej Czikity teraz podoba obczaj na żywo a nie planuj mi tu :naughty:

---------- Post dopisany 13-08-2013 at 10:41 ---------- Poprzedni post napisany 12-08-2013 at 22:55 ----------

599088_222034291248204_1471115743_s.jpg[h=5]VAG Inwazja

[/h][h=5]Na zgłoszenia czekamy do Czwartku 15.08. (włącznie) proponujemy taki mały poślizg.. dla spóźnialskich

Kto tam ma się jeszcze zgłosić to niech się zgłasza bo terminy gonią

[/h]

Opublikowano
Ładna frekwencja :kwasny:

A tą b5 z zieloną felgą minąłem dzisiaj :hi:

Przemek, teraz to wygląda :yeah:

dzięki troszkę się pozmieniało u mnie i myślę że na lepsze :-)

Opublikowano

wszystkie listwy piano i ramka licznika z S5 już zaaplikowane :banan:

Opublikowano
Volkswagen Passat 8500.00 PLN. Bielsko-Biała - otoMoto.pl To jest maszyna dopiero :wink:

---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ----------

Chłopaki ostro gonią KLI w dziedzinie wiejskiego tuningu. Już tylko Czikita może im pokrzyżować plany.

Ładny Opelek Możliwa Zamiana Gorlice ? Tablica.pl

Aleś się doje... mi się dupcia mojej Czikity teraz podoba obczaj na żywo a nie planuj mi tu :naughty:

---------- Post dopisany 13-08-2013 at 10:41 ---------- Poprzedni post napisany 12-08-2013 at 22:55 ----------

https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-ash2/c24.0.82.82/s56x56/599088_222034291248204_1471115743_s.jpg[h=5]VAG Inwazja

[/h][h=5]Na zgłoszenia czekamy do Czwartku 15.08. (włącznie) proponujemy taki mały poślizg.. dla spóźnialskich

Kto tam ma się jeszcze zgłosić to niech się zgłasza bo terminy gonią

[/h]

tak sie wlasnie zastanwiam czy na tą inwazje wystawiac moja audiczke....

Opublikowano

Wbijaj Soja silnik masz miodzio 200 + robi robotę :wink: