Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A tak poza tym to kto mi mrugał w Limanowej awaryjnymi to była jakaś ciemna B5 z pięknymi obrysami i białymi felami robi robotę czyż by to był crisu :hi:

Ja myślę, że Stasiu227 Wiem, że miał mieć białe felgi

Ja tu sobie cisnę ze zderzakiem nowym na pokładzie a tu taka bestia z posesji się wyłania piękne ma te obrysów-ki :slina:

---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 23:10 ----------

Jaki wątek prezesie ? :hi:

a4 vol. 2:naughty:

Prezesie kiedy Rano ogarniałem auto mycie odkurzanie itp potem Kingsoft i lagi gdzie okazało się że jeszcze muszę jechać do mechanika od pomp na koniec pojechałem po zderzak do S4 i zbiorniczek piękny biały do płynu chłodniczego wątek powstanie jak się ogarnę trochę i skompletuję dokumentację :wink:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A tak poza tym to kto mi mrugał w Limanowej awaryjnymi to była jakaś ciemna B5 z pięknymi obrysami i białymi felami robi robotę czyż by to był crisu :hi:

Ja myślę, że Stasiu227 Wiem, że miał mieć białe felgi

Ja tu sobie cisnę ze zderzakiem nowym na pokładzie a tu taka bestia z posesji się wyłania piękne ma te obrysów-ki :slina:

---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 23:10 ----------

Jaki wątek prezesie ? :hi:

a4 vol. 2:naughty:

Prezesie kiedy Rano ogarniałem auto mycie odkurzanie itp potem Kingsoft i lagi gdzie okazało się że jeszcze muszę jechać do mechanika od pomp na koniec pojechałem po zderzak do S4 i zbiorniczek piękny biały do płynu chłodniczego wątek powstanie jak się ogarnę trochę i skompletuję dokumentację :wink:

jaki zderzak wyrwałeś? tył?

Opublikowano

No tył od S4 za 50 zł w gratisie wyrwałem jeszcze zbiornik do płynu chłodniczego piękny bieluteńki :naughty:

Opublikowano
No tył od S4 za 50 zł w gratisie wyrwałem jeszcze zbiornik do płynu chłodniczego piękny bieluteńki :naughty:

za 50zł? toz to za darmo, nie leży tam gdzie przód jeszcze z s4?:naughty:

Opublikowano

Leży oglądałem go kompletny jest 1200 za niego chcą zielonkawy taki :hi:

Co do zderzaka to jest strzelony w d*pę i jest z kombi ale połatam go i się zamienię za sedana. Ewentualnie w ostateczności potne go i przespawam do swojego zderzaka :naughty: ale przez szacunek do S wstrzymam się z tym zbrodniczym procederem :evil:

---------- Post dopisany at 23:57 ---------- Poprzedni post napisany at 23:54 ----------

783 073 093 Jak coś tu macie numer to jest za Limanową na hasło A4 klub macie zniżki bo dziś załatwiłem a dużo audic tam mają i samych boczków z Bose to ze 4 komplety:hi:

Opublikowano

Tak to oni tylko to nie jest tymbark to jest jakaś mała miejscowość za limanową realnie jest ten zderzak do wytargowania za 1000 zł według mnie umiem z chłopem gadać :wink:

---------- Post dopisany at 00:06 ---------- Poprzedni post napisany at 00:02 ----------

BOCZKI TAPICERKA DRZWI SKÓRA AUDI A4 B5 KOMBI (4060825165) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. o a tu mi się Boszaki trafiły na Allegro jak by ktoś chciał :hi:

Opublikowano

Z wiosną odświeżenie felg i opon:decayed:

przyjdzie czas i na cały lakier , bo swoje lata już ma..

image.jpg

image.jpg

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:bry:
Opublikowano
  • Autor

---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ----------

kamil gdzie robiłes ta pompe?i za ile?

Opublikowano

100 zł a co to za miejscowość to ci nie powiem z Kinga mnie tam wysłali ja płaciłem 100 zł za puknięcie młotkiem 4 razy ale o dziwo to działa auto pali mniej poszukam numeru do niego bo chyba gdzieś miałem ale nie odbiera telefonów trzeba jechać osobiście

Opublikowano

Bry :kawa:

Opublikowano

Nie znalazłem numeru tego pompiarza generalnie w Podegrodziu na 3 rondzie tym nie przy delikatesach tylko następnym zaraz przed obwodnicą płynie rzeka Słomka to skręcić tam w góry wzdłuż tej słomki i z jakieś 8 km będzie tablica AUTO-CAG jest duża więc na pewno będzie widać i skręcić w prawo to jest zaraz za kościołem lepiej nie umiem tego wytłumaczyć :hi:

Opublikowano

Tuśka pozdro. :)

Opublikowano
  • Autor
Nie znalazłem numeru tego pompiarza generalnie w Podegrodziu na 3 rondzie tym nie przy delikatesach tylko następnym zaraz przed obwodnicą płynie rzeka Słomka to skręcić tam w góry wzdłuż tej słomki i z jakieś 8 km będzie tablica AUTO-CAG jest duża więc na pewno będzie widać i skręcić w prawo to jest zaraz za kościołem lepiej nie umiem tego wytłumaczyć :hi:

ale to za rondem trzeba skrecic?tam na limanowa ?tak?przez Owieczke?

Opublikowano

Na Limanową właśnie z tym że musisz się trzymać rzeki SŁOMKA i do góry ciupać po kilku kilometrach będzie takie większe skrzyżowanie i po prawej stronie tablica z ich reklamą skręcasz w prawo i będzie kościół i oni są za kościołem zaraz tylko za kościołem jest jeszcze jeden mechanik to nie ten tylko następny :hi:

---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:00 ----------

Ale koleś jest konkret nigdy przy spokojnej jeździe na 5 biegu przy 90 na godzinę nie paliło mi 3.2 :slina:

Opublikowano

:grin:

1396614403_by_ST6_inner_noframe.gif

Opublikowano
Tuśka pozdro. :)