ryba85 Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Opublikowano 14 Lipca 2015 No Rybka powiem Ci ze duzo wiecej miejsca. Plastik i wykończenie jest troszke inne...ale nie jest złe:) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk mówisz ze wędki wchodzą bez problemu? No można można. Ty Ryba pochwal się kiedy ten dzień co się będzie działo nadejdzie bo mi doniesiono że nie długo ale o co tobie chodzi? No zmieniłem bo grzech było nie wziasc tego Paska bo rocznik dobry i DSG no i kaska dobra za niego była:) a jakby ktoś cos ciekawego widział do niego w okazyjnej kasie to rzuccie jakimś linkiem;)Rafał jak dobre auto to pewnie ze nie ma sie co zastanawiać.na pewno teraz masz dużo miejsca w środku. Myśle ze na B5B zorganizujemy jakiego spota nie długo. B5B uuu no to grubo :-P ty należysz do B5B??Chodzi o forum B5B poszukaj w googlach krzychu to ciebie jeszcze tam nie ma?
krzysieksza Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 No Rybka powiem Ci ze duzo wiecej miejsca. Plastik i wykończenie jest troszke inne...ale nie jest złe:) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk mówisz ze wędki wchodzą bez problemu? No można można. Ty Ryba pochwal się kiedy ten dzień co się będzie działo nadejdzie bo mi doniesiono że nie długo ale o co tobie chodzi? No zmieniłem bo grzech było nie wziasc tego Paska bo rocznik dobry i DSG no i kaska dobra za niego była:) a jakby ktoś cos ciekawego widział do niego w okazyjnej kasie to rzuccie jakimś linkiem;)Rafał jak dobre auto to pewnie ze nie ma sie co zastanawiać.na pewno teraz masz dużo miejsca w środku. Myśle ze na B5B zorganizujemy jakiego spota nie długo. B5B uuu no to grubo :-P ty należysz do B5B??Chodzi o forum B5B poszukaj w googlach krzychu to ciebie jeszcze tam nie ma?Ty no nie :-P nawet nie wiedziałem o tym forum hehe
CZIKITA Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 Bardzo dobre jakościowo zawieszenie gwintowane polecam .http://olx.pl/oferta/zawieszenie-gwintowane-audi-a4-s4-rs4-b5-kw-weitec-CID5-IDaWU4D.html#499727ec8c
siara Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 Loko pozdro z drogi Ciekawa ta b7. W sedanie 2.0 T Usa. Do południa latał tym mechanik a później odbierał młody chłopaczek chyba z mamusią, przyjechali czarnym Infiniti
krzysieksza Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 tyle się zmieniło jeszcze maska pójdzie w kolor bo dzisiaj kupiona :-P
LOKO Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 Loko pozdro z drogi Ciekawa ta b7. W sedanie 2.0 T Usa. Do południa latał tym mechanik a później odbierał młody chłopaczek chyba z mamusią, przyjechali czarnym Infiniti Pozdro Siara! Ciekawie prawie blizniaka minąć [emoji3] Tej B7 nie kojarze ale pewnie jakiemus szczylowi rodzice kupili...
siara Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 Krzysiek, zmiana na duuuuuży plus. Jeszcze tam grilla odpowiedniego brakuje. A przynajmniej z eSy
ryba85 Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Opublikowano 19 Lipca 2015 pany nie ma ktoś licznika do b5 afn na podmianke?
SMS Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Kolego ja mam tylko bez szybki pany nie ma ktoś licznika do b5 afn na podmianke?
ryba85 Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Opublikowano 20 Lipca 2015 ja potrzebuje tylko na sprawdzenie. szybka nie potrzebna.
siara Opublikowano 21 Lipca 2015 Opublikowano 21 Lipca 2015 Dzięki za nimi spota w końcu szaraki w komplecie czekam na zdjęcia. Ryba możesz mi wrzucić fotki na maila? Oczywiście jak będziesz miał chwile
ryba85 Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Opublikowano 21 Lipca 2015 jak znajde chwile szare te spoty ostatnio.
djszaman Opublikowano 21 Lipca 2015 Opublikowano 21 Lipca 2015 To moze wrzucicie pare zdjec tutaj? Ryba mógłby sobie polifty lampy włożyć
slepy Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 jak znajde chwile szare te spoty ostatnio. Dobra miejscówka gdzie to jest? Może jakiś spocik w niedzielę? Wybieram się w góry to może by coś na powrocie zorganizował
krzysieksza Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 Kurde też bym wbił w niedziele ale poprawiny :-P się mi wesela zachciało :-P
siara Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 To jest niedaleko mojego domu Trochę tych zdjęć porobili więc myślę że jeszcze coś się ukaże
Rekomendowane odpowiedzi