K2 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 etap I obszywania wkoncu w sobotę do odbioru w tym czasie wymienię kratki na po lift i zmienie tarcze z przodu chyba Etap 2 zawieziony tez do obszywania Etap 3 po następnym Wypłat
K2 Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 możne ale nic nie obiecuje nie odemnie to zależny tylko od tapicera już i tak przeciągał termin dosyć sporo kto wie co mu jeszcze wypadnie oby nic tak wiec nie obiecuje bo już raz zostałem wyśmiany nie z mojej winy
Kulek Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Czy ktoś zna jakiegoś dobrego "wydechowca", który by ogarnął wywalenie kat-a, wspawanie za to zamiennika albo rozcięcie i wsadzenie rurki i zrobienie końcowego tłumika z nierdzewki?? w kobylance jak jest zakład lakierniczy pieczyckiego ok 150m dalej(jadąc od gorzelni) po lewej stronie miedzy domami stoi przeważnie taki wielki biały dostawczak tam gościu spawa róźne takie rzeczy i miałem jechać do niego zeby w bmw zrobił wstawke z rury zamiast tłumika ale troche ciezko sie z nim dogadac w weekend zeby miał termin wolny. miałem gdzies nr tel jak coś to daj znać poszukam
bronekb5 Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 Czy ktoś zna jakiegoś dobrego "wydechowca", który by ogarnął wywalenie kat-a, wspawanie za to zamiennika albo rozcięcie i wsadzenie rurki i zrobienie końcowego tłumika z nierdzewki?? w kobylance jak jest zakład lakierniczy pieczyckiego ok 150m dalej(jadąc od gorzelni) po lewej stronie miedzy domami stoi przeważnie taki wielki biały dostawczak tam gościu spawa róźne takie rzeczy i miałem jechać do niego zeby w bmw zrobił wstawke z rury zamiast tłumika ale troche ciezko sie z nim dogadac w weekend zeby miał termin wolny. miałem gdzies nr tel jak coś to daj znać poszukam Codziennie bujam przez Kobylankę, więc sobie podjade osobiście. Nie wpadłbym, że u Piatrzyckiego spawają. Dzięki serdeczne.
Kulek Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 nie to nie u Pietrzyckiego tylko wlasnie nieco dalej jak jedziesz od strony gorzelni/zagórzan i mijasz Pietrzyckiego i po lewej wlasnie str miedzy takimi świerkami jest wjazd miedzy domy i tam troche dalej stoi ten dostawczak widac go z drogi nawet pod warunkiem ze chlop jest w domu i stoi auto bo ktory i jaki to jest dom to nie powiem Ci bo tam ich w kupie troche jest i nie wiem
Kulek Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 myślę ze kiedyś jeszcze wpadnę ale póki co to brak czasu i możliwości na przyjechanie
siara Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 A tu coś o spocie ucichło :gwizdanie: Pojawi się ktoś?[br]Dopisany: 27 Maj 2011, 22:14_________________________________________________To jest dopiero Gleba-kozak
athek55 Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Witam ja się pisze na zlocik w NS na ostatnim jużmiałem być ale niestety autko odmówiło posłuszeństwa ale już jest ok więc pisze się pozdro
kantek1 Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Ja niestety nie dam rady jutro przyjechać więc czekam na kolejny termin pozdrawiam
Mike_G_A4 Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Przemek to już drugi pod rząd, coś się opuszczasz.
siara Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Ja też raczej będę. Coś się nam pogoda psuje
Mike_G_A4 Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Siara nie narzekaj ja dziś w tej pogodzie zrobilem jakieś 60 km na motocyklu ;(
Rekomendowane odpowiedzi