LOKO Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 To co spotujemy? Ja będę jako pasażer - z Siarą bym podjechał! Kto będzie? Crisu załatw kierowce walniemy jakiego Żywczyka Pisać mi proszę na kom: 504 854 686 bo nie mam później jak na neta wejść!
athek55 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 przykro mi mnie dzis nie bedzie.jestem po weselu a wiec jeszcze %. jesli inny termin to i owszem:) :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2011, 11:37_________________________________________________ Ile cenisz? Koło 1000 ale stan ideolo po remoncie bo mój wujaszek przegapił wymianę paska o jakieś 10 lat :D:D i się urwał biedaczek zapodaj jakies foty. moze bym sie skusil :gwizdanie: Foty bedą jak go dołapie. już Mikiemu mialem dac.. ale jak co to wrzucę linka do fot a jak z tym spotem dzis ??
kantek1 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 jak tam po spocie ??? ja niestety nie mogłem się zatrzymać nawet na chwilkę ale chyba było parę osób
LOKO Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 jak tam po spocie ??? ja niestety nie mogłem się zatrzymać nawet na chwilkę ale chyba było parę osób Było nas aż czterech i aż trzy auta...Ja - z wiadomych względów :beer1: - byłem jako pasażer Przemek opróżnij skrzynkę bo nie idzie się z Tobą skontaktować
Młody Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Widziałem A4 koło galeria gołąbkowice z 3 kolesiami ale moja Pani miała długie zakupy
Cris Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 sorki panowie ale poprawiny byly sily wyzsze:) :gwizdanie:
athek55 Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Widziałem A4 koło galeria gołąbkowice z 3 kolesiami ale moja Pani miała długie zakupy bylismy pod media :gwizdanie:
athek55 Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Hah to widziałem :D:D zobaczcie karuzele z koparki :D:D:D
LOKO Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 O qr** chyba się posikałem :polew: :polew: :laghing2: :laghing2:[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2011, 11:46_________________________________________________Ja ma coś z innej beczki ale też warte obejrzenia Dla mnie Ci goście to kosmosy
Mike_G_A4 Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Ja tak na codzień jeżdże :polew: :polew: Nie no żartuję wiecie że na tym wyścigu średnia prędkość przejazdu to 180 km/h
bronekb5 Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Ja tak na codzień jeżdże :polew: :polew: Nie no żartuję wiecie że na tym wyścigu średnia prędkość przejazdu to 180 km/h A zwycięzca tegoroczny miał podobno średnią 201 km/h :shocked: Zobacznie na lap records tu: http://en.wikipedia.org/wiki/Isle_of_Man_TT - tabelki na końcu John McGuinness - 211,75 km/h średnio i 17 zwycięstw
Cris Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 co jest z wami ? :gwizdanie: a co ma byc?? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi