Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siara

2603

• ryba85

2542

• Mike_G_A4

1668

• CZIKITA

1612

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

JASNE :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

oprocz paru rzeczy moze byc :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ta ten wydech..... mam tylko jedno skojarzenie .. :dziura:

Opublikowano

co jest z tym głosowaniem? myślałem że się już skończyło i decyzja podjęta a info dalej bez zmiany :disgust:

Opublikowano

Witam

A ja dziś namierzyłem ciemnozielone B5 w metaliku. godzina 03.30 była jechał w stronę Bratysławy 137km :D Mrugałem halogenami ale zero reakcji :decayed:

aha rejestracja KNS

Namierzono kogoś od nas?[br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 16:07_________________________________________________ :polew: :polew: :polew:

I znalezione na wiocha.pl - różnie można oszpecić auto (piosenką też..) :wallbash: :wallbash: nie obejrzałem do końca.. nie mogłem :sick3:

Opublikowano

ODDAM AUDI chce ktoś dopłace przy odbiorze, tylko szybko !!!!!!! :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ODDAM AUDI chce ktoś dopłace przy odbiorze, tylko szybko !!!!!!! :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: i pelny bak paliwa :polew:

Opublikowano

bierzesz CRISU ??[br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 19:22_________________________________________________Jade w pon do Katowic do dynosoftu na chip jest ktoś zainteresowany na wycieczke??

Opublikowano

bierzesz CRISU ??[br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 19:22_________________________________________________Jade w pon do Katowic do dynosoftu na chip jest ktoś zainteresowany na wycieczke??

jakby nie praca to bym pojechal. :gwizdanie:

Opublikowano

No a ja mam właśnie wolne :kox:

Opublikowano

Ile Ci Wojtek krzyknął za chip? indywidualnie lecisz czy załapałeś sie na jakąś grupówkę?

Opublikowano

grupówka z forum vw jeden koleś się wycofał i za niego się wbijam

Opublikowano

Co do teledysku to idę o zakład że z tyłu ma cztery rury w stylu DTM rodem z Calibry.

Opublikowano

grupówka z forum vw jeden koleś się wycofał i za niego się wbijam

i jaka cena, ciekaw jestem czy się coś podniósl od mojej grupówki :decayed:

Opublikowano

1 tys.

no to delikatnie sie podniósł, ale cena i tak przyzwoita, chwal sie wynikiem jak wrócisz :good:

Opublikowano

Program to ja już mam i na AVF mam 182 KM i 416 Nm ale jadę go troszkę zmniejszyć i poprawić bo jednak garażowe roboty nie są opłacalne i tak trzeba swoje wyłożyć za dobrą robotę a pozatym sprzęglo mi pada

Opublikowano

Program to ja już mam i na AVF mam 182 ale jadę go troszkę zmniejszyć i poprawić bo jednak garażowe roboty nie są opłacalne i tak trzeba swoje wyłożyć

no to nie licho wysypało tej mocy :good: