hajfa1 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 ja jestem chetny i a co do terminu to sie dostosuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Dobra to wstępny termin niedziela 26.10 ( ta niedizela ) godz. 15.00 może być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Mam nadzieję że zrobicie foto , inaczej nie uwierzę że tam się coś dzieje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Mam nadzieję że zrobicie foto , inaczej nie uwierzę że tam się coś dzieje :gwizdanie: Nagram Ci film i damy live w programie "Mam talenT" w nagrywaniu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Mam nadzieję że zrobicie foto , inaczej nie uwierzę że tam się coś dzieje :gwizdanie: Trzeniu nie mow ze u nas sie nic nie dzieje patrz: krakow - 760 tys. ludzi sacz - 80 tys. ludzi.( 9.5 x mniej niz krakow) liczba osob aktywnych klubowo w kraku nich bedzie 25 nie wiem dokladnie liczba osob aktywnych klubowo w saczu 6 powinno ci to wystarczyc :D jak nie to dokoncze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 no i to się nazywa riposta krótko , zwięźle i na temat szacun ziomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 A reszta KRK to juz spi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 liczba osob aktywnych klubowo w kraku nich bedzie 25 nie wiem dokladnie Tyle to na spoty przybywa Aktywnych nie da się policzyć :gwizdanie: [br]Dopisany: 24 Październik 2008, 23:43_________________________________________________ A reszta KRK to juz spi No co Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Trzeniu i do zobaczenia na spotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Trzeniu i do zobaczenia na spotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 No to co tak KRK milczy Młody ma imieniny 30 listopada czy KRK gotów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 No to co tak KRK milczy Młody ma imieniny 30 listopada czy KRK gotów? Rożnów? jasne że gotów :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Tylko Trzeniu ratuje honor KrK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Tylko Trzeniu ratuje honor KrK A mnie to już nie zauważasz :?::!: Ja na Rożnów zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 To mnie cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songo Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Młody skoro Maku sie już zjawił to może by zorganizowac jakiegos spocika póki jeszcze pogoda dopisuje pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 A dopisuje..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Ale tu cicho :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Październik 2008, 06:17_________________________________________________Trzeba czas zmienić bo ja mam 05.18 a tu jest 6.18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songo Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 a co tu taka cisza? może jaki spocik troszke by rozruszał tę strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roni Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 można by było zrobić spotkanie pod mm w Nowym Sączu np 11 listopada kto jest za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi