Mike_G_A4 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 O kabel proście klaczka, a tłumaczył się będę na forum bo normalnie sprawa do Archiwum X się nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 a co zepsułeś kabel??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 nie zepsułem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 aha.ale jutro jesteś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 no jestem jestem z Młodym mam biznes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantek1 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 nie zepsułem noooo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość intel35 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Ale powiedzcie mi po co mam na was tracić czas nie lubię towarzystwa prymitywnych ludzi Poprzyjeżdżacie powymieniacie się kalendarzykami z gołymi pannami i do domu heh Na razie ładnie wam tu popodnosiłem ciśnienie a młody to pewnie poszedł się poskarżyć swojej mamusi (i na pewno ona nie wygląda jak te panny ze zdjęć dlatego mu tak brakuje ślicznych panien bo to jedyna kobieta którą ma przyjemność oglądać na żywo więc dlatego go tak cieszą te gołe laski MŁODY=ZBOCZENIEC) i nie podniecajcie się moim pisaniem tu jeszcze przez tydzień chodź temat na najbliższego spota wam ładny dałem więc obrazki z nagimi kobietami mogą pójść w odstawkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 no i git.zapowiada się że będzie nas paru.Darecki dojedzie o 18. :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Luty 2012, 11:43_________________________________________________boże widzisz i nie grzmisz.kolejna czikita. :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 i myślisz pajacu, że nie mamy ciekawszych tematow tylko będziemy te twoje teksty omawiać, a jak Ci mama nie chce auta na zlot pozyczyć to nie przyłaź tu nie marnuj swojego i naszego czasu i miejsca na stronie, przylazłeś tu stajesz sam przeciwko wszystkim którzy sie znają i czego oczekujesz, że ktoś podzieli twoje zdanie kiedyś zrozumiesz że nie możesz być pępkiem świata, ale tak szczerze przyjedź na spota pokaż odwagę, że to powtórzysz na żywo, gwarantuję Ci, że po pysku nie dostaniesz powiesz co Ci leży i pojedziesz sobie w siną dal i wiecej nie będziesz ani na zlocie a na forum pisał (chodzi mi tylko o nasze zloty) i tyle cwaniaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Michał nie denerwuj się bo Ci pikawa siadzie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 widzę na pasku że ruch się u nas robi wiekszość się już zebrała także niedziela się chyba nieźle zapowiada ja zaraz zmykam lotke wlkeić :>[br]Dopisany: 04 Luty 2012, 11:52_________________________________________________Crisu jak ty mnie nie wykończysz to nikt nie da rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 no w końcu chcemy zobaczyć. [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 11:53_________________________________________________ widzę na pasku że ruch się u nas robi wiekszość się już zebrała także niedziela się chyba nieźle zapowiada ja zaraz zmykam lotke wlkeić :>[br]Dopisany: 04 Luty 2012, 11:52_________________________________________________Crisu jak ty mnie nie wykończysz to nikt nie da rady :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Dziwny jesteś gościu.... naprawdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantek1 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 ale ten intel35 to śmieszny dzieciak hahaha orientacji seksualnej mu niestety nie zmienimy więc nie ma co z nim gadać :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Siara wyzdrowiałeś ? bedziesz w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 siema siara :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Luty 2012, 12:00_________________________________________________nie kaszle nie pluje to jest dobrze. :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 To i ja przyjadę niech stracę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 To i ja przyjadę niech stracę ok. będziemy czekać :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Musti ale jak już przyjedziesz do marca na bukowine zostań :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantek1 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 siema siara :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Luty 2012, 12:00_________________________________________________nie kaszle nie pluje to jest dobrze. :polew: ŁĄCKI napój wszystko wyleczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi