jarek_ns Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 A ja myślałem że twoje stoi. Sent from my iPhone using Tapatalk
ryba85 Opublikowano 1 Września 2012 Autor Opublikowano 1 Września 2012 moze bedzie stało,jak juz dam sobie spokój z pneumatyka.bo jeszcze mnie kusi.
siara Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Grzesiek kiedy będzie tegoroczny wypust podpałki do grila W tym roku będzie lipa...... któryś z dobrych sąsiadów zajumał mi cały surowiec
ryba85 Opublikowano 2 Września 2012 Autor Opublikowano 2 Września 2012 Chcesz podwoić wartość samochodu?
dixon_ns Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Mnie dzisiaj nie będzie... i na najbliższych spotach też niestety nie - dzisiaj wyjazd po 11 do Austrii - Auschwitz:grin: 5/6 tygodni obozu pracy , a potem mody w B5:naughty: Łukasz z tym programem to najwyżej jak wrócę i Michał prawie by się dołączył a3 do Nas przed zimowaniem się wyrobimy:nuda: Michał wczoraj koło 12.30 pierwsze światła na N-Sącz.. - pozdrowienia światełka długie poszły nie wiem czy zauważyłeś... czas się pożegnać na dłuższą chwilę
siara Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Uprzejmie informuję wszystkich posiadaczy forumowych kalendarzy, że w miesiącu wrześniu wkradł się błąd- dni się pomieszały...
wolantt Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Mnie dzisiaj nie będzie... i na najbliższych spotach też niestety nie - dzisiaj wyjazd po 11 do Austrii - Auschwitz:grin: 5/6 tygodni obozu pracy , a potem mody w B5:naughty:Łukasz z tym programem to najwyżej jak wrócę i Michał prawie by się dołączył a3 do Nas przed zimowaniem się wyrobimy:nuda: Michał wczoraj koło 12.30 pierwsze światła na N-Sącz.. - pozdrowienia światełka długie poszły nie wiem czy zauważyłeś... czas się pożegnać na dłuższą chwilę http://images36.fotosik.pl/270/52099d668a82934c.jpg ok 3maj się tam i do zoba
slepy Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 to jak panowie bedzie ktos na spocie bo bede w saczu przed 17 to bym wpadl pod media:wink:
siara Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 :hi:z wieczora. Tu relacja dla nieobecnych..... I nowy klubowicz
wolantt Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Jarek i Grzesiek robili więc niebawem coś będzie
siara Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Niebawem a nawet wcześniej ---------- Post dopisany at 01:14 ---------- Poprzedni post napisany at 01:10 ---------- I jeszcze pepik na chromie ---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 01:14 ---------- Gość w X5 chciał wczoraj sprawdzić o której ma autobus
LOKO Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 YYYebany! Jak on to zrobił - przecież to kawał prostej drogi
siara Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Kolo z Jazowska.... To już nie pierwszy taki wyczyn.... Od Krościenka leciał- jak to zrobił:eusathink:
LOKO Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Już gdzieś wyczytałem że gość A6 skręcał na Kamienice, w ostatniej chwili zmienił zdanie i wrócił na swój pas uderzając X5 która go już prawym poboczem brała i tym sposobem gość się nie wyrobił przed przystankiem Napewno powoli jechał...
MatysAudi80 Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 dzieki koledzy za mile przywitanie w niedzielne popoludnie mojej staruszki B4. pozdrawiam i dozobaczenia za dwa tygodnie.
Rekomendowane odpowiedzi