Grzesiekkbc Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Ja mam tylko tą niedzielę wolną następna wolna niedziela czeka mnie w wakacje Macqo coś tam ma cos wymyślić na niedzielę. Jak coś to się zjawię Możecie mi opisać dojazd od ul. Tarnowskiej? Albo jakieś dane żebym sobie mógł spisać w nawigacje.
Młody Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Musisz się kierować na Biegonice - Stary Sącz galeria jest zaraz koło salonu Forda
Kristofo86 Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Witam kiedy jakiś najbliższy spot ?? Bo chętnie bym sie przejechał I mam pyańko dużo samochodów przyjeżdża czy jest was nie za wielu?? Pozdro dla wszystkich A4-kowców
songo Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Witam kiedy jakiś najbliższy spot ?? Bo chętnie bym sie przejechał I mam pyańko dużo samochodów przyjeżdża czy jest was nie za wielu?? Pozdro dla wszystkich A4-kowców jak reszta jest za, to w tą niedziele jak najbardziej można by sie spotkać a co do ilości osób to powiem tak;wpadnij a napewno bedzie nas więcej pzdr
Młody Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Ja będę ale tak 19.30 myślę że maku również
Kulek Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Ja będę ale tak 19.30 myślę że maku również żadnej A-czwórki nie widziałem :gwizdanie: :gwizdanie:
Macqo Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Ja będę ale tak 19.30 myślę że maku również żadnej A-czwórki nie widziałem :gwizdanie: :gwizdanie: ja widzialem czwórkę !! ale golfa heheh tak sie deklarował Pan A... i nie bylo znów hhehehe kulek jeszcze troche i zmienisz auto i forum heee
Kulek Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Maćko vw już jest a na vwstyle.pl tez zalogowany juz jestem
Macqo Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Maćko vw już jest a na vwstyle.pl tez zalogowany juz jestem nawiązując do VW style to śmietana ma wyjebanka tego MK2 !! tsssyyy tsyyyy pneumacik działa szacun dla niego sam częściowo strugał i montował to w autku :slina: tez takie bym chicial :decayed:
Kulek Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 noo za***isty jest :kox: :kox:ale tera oczekiwanie na Twojego Caddyego
Macqo Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 dopiero wiosna bedzie... planuje premiere na swieta wielkanocne ale nie obiecuje bo roznie z terminami jest ale wiecie jak auto tylko zrobie to mam nadzieje ze bedzie znane :] hehee
songo Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_grudzien_najladniesze_zdjecie_a4_na_forum_glosowanie-t67124.900.html licze na wasze głosy.z góry wielkie dzięki
maku211 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 wiec panowie/panie (tyczy sie mlodego) widzimy się ogólnie w niedziele o 17 na parkingu Galerii sandecja obecność obowiązkowa ja bede
Kulek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 wiec panowie/panie (tyczy sie mlodego) widzimy się ogólnie w niedziele o 17 na parkingu Galerii sandecja obecność obowiązkowa ja bede nie za wczesnie? bo moze byc ciezko o miejscówkę parkingową jakąś wieksza..[br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 21:15_________________________________________________maku211 przekonaj żonę ze lepiej na zakupy troche pozniej jechac bo sie lepiej bedzie chodzilo po sklepach i bedzie gites:D :decayed:
Młody Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 wiec panowie/panie (tyczy sie mlodego) widzimy się ogólnie w niedziele o 17 na parkingu Galerii sandecja obecność obowiązkowa ja bede nie za wczesnie? bo moze byc ciezko o miejscówkę parkingową jakąś wieksza..[br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 21:15_________________________________________________maku211 przekonaj żonę ze lepiej na zakupy troche pozniej jechac bo sie lepiej bedzie chodzilo po sklepach i bedzie gites:D :decayed: Ejj tylko ja mogę mu jechać jedzie bez żony więc 17 i tyle
Młody Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Młody a Ty bedziesz?? A chcesz po d*pie > ? wezmę Ci noże do radia
Kulek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Młody a Ty bedziesz?? A chcesz po pupie > ? wezmę Ci noże do radia ja sie tylko tak pytam z ciekawosci :polew: bo juz nie raz bylem na pojedynczym spocie :gwizdanie: :gwizdanie:
Młody Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Młody a Ty bedziesz?? A chcesz po pupie > ? wezmę Ci noże do radia ja sie tylko tak pytam z ciekawosci :polew: bo juz nie raz bylem na pojedynczym spocie :gwizdanie: :gwizdanie: Bo Ty zawsze giniesz w akcji
Rekomendowane odpowiedzi