Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łukasz masz numer go tego gości co ci obszywał podłokietnik.

Pasuje mi coś zrobić z mieszkiem i gałą od biegów. Niby ori skóra i nie zniszczona, ale jakaś taka nudna :grin:. Może by zrobił coś fajnego z alcantary.

• Odpowiedzi 20.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siara

2603

• ryba85

2542

• Mike_G_A4

1668

• CZIKITA

1612

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja miałem plan na czarny połysk ale ciężko to chyba będzie utrzymać w idealnym stanie - każdą ryskę i każdy odcisk palce będzie widać :facepalm:

Czerwień jest zayyyebista ale w alkantarze :naughty:

Szczotkowane amelinium to takie bejcowate :decayed: Chyba że grafit szczotkowany - to może być fajne :jerk:

Opublikowano

Piotrek w B6 miałem dekory soul. Takie myszowate w połysku i właśnie przez to że cały czas były na nich odciski palców okleiłem je folią.

Jak by ktoś chciał to mam kawałek alcantary szarej. Oddam za bezcen. Co oklejenia dekorów była by akurat.

U dixona w środku aż się prosi żeby zrobić czerwone dekory z alcantary.

Dominik jak się sam boisz to kupuj materiał wspólnymi siłami zrobimy.

Opublikowano

Może Ci Mikołaj folię przyniesie :grin:

Ja chyba zacznę w niego wierzyć :decayed:

Opublikowano

Czyżby jakiś gift wpadł do furacza...?

Czy może flacha rudej :naughty:

Opublikowano

Co do Rudej to kto wie :grin:

A jak się pojawię w niedzielę :shock3: Takiej okazji to nie widziałem dawno :kox:

Opublikowano

Ale że co? bo nie jarze...:decayed:

Opublikowano

Siara może spróbuj z napisem DOPA może się złapią

Opublikowano

Albo DOOPA

Opublikowano

Grzesiek ten stop byś wyprostował na półce bo straszy w temacie :grin:

Opublikowano

Mały Głód mi go podniósł :polew: Muszę ori znaleźć bo to lipa

---------- Post dopisany at 19:19 ---------- Poprzedni post napisany at 19:04 ----------

Laskosz widzę że wpadłeś, może nas na spocie odwiedzisz?

Opublikowano

Czytasz mi w myślach też od zawsze marzą mi się czerwone dekory w alcantarze:slina:

A w jaki sposób klei się alcantare? Masz jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę żeby ta alcantara wyglądała potrzebowałbym krwisto czerwoną

Tu mi Grzesiek powiedział ale niestety za późno i podkupił je ktoś:

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/grill-lift-dekory-floku-lampy-tyl-avant-przedlift-235107/

A chętnie bym skorzystał z twojej pomocy jeśli miałbyś jakieś wskazówki jeśli bawiłeś się już coś tym:naughty:

Ja ostatnio bawiłem się folią termoplastyczną oracal i ciekaw jestem jak żółte halogeny sprawdzą się we mgle:decayed:

i przy okazji kierunki boczne trochę przyciemnione zostały a na mikołaja dostało moje b5: dywaniki gumowe z wysokim rantem, nowe nakładki na śruby i dołączyłem do grona tych którzy w środku mają prosektorium za sprawą oświetlenia:grin: a swoją drogą trochę ten mod narusza kieszeń

a że wnet wraca b6 na święta i pewnie zostanie w pl to może b5 trochę postać i będzie czas pobawić się z dekorami bo ich niestety chyba tak łatwo jak w b6 nie da się ściągnąć tylko trzeba tapicerkę i deskę rozdzielczą ściągać

---------- Post dopisany at 19:57 ---------- Poprzedni post napisany at 19:52 ----------

I przy grzebaniu przy aucie okazało się że niestety muszę kupić jedną listwę na drzwi bo ruda ją dopadła Kiedyś Jarek chyba ze Zdzisławem rozmawiał o tym że Gładysz poczuł w tym interes chyba na serio bo już zamiast 90 to u niego tylna kosztuje 95 plus 15 wysyłka ale na szczęście tu trochę taniej znalazłem:

AUDI A4 B5 95-01 LISTWA DRZWI TYLNA PRAWA DOLNA (2823698798) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

E nie ma dużo roboty... Zdejmujesz boczki i już dekory z drzwi masz w ręce, odkręcasz schowek i osłonę pod kierą, troszkę zabawy z "klipsem" nad radiem i gotowe :wink:

---------- Post dopisany at 20:01 ---------- Poprzedni post napisany at 19:58 ----------

Jak już będziesz miał zdjęte to może Ragga by to ogarnął...

Jakbym maił bawić się z dekorami jeszcze raz to wysłał bym do gościa od hydrografiki

Opublikowano

Materiał kupisz w Sączu koło straży granicznej. Jak coś możemy spróbować sam jestem ciekawy. W A4 miałem robić ale trafiły się 1nk i temat upadł.

Opublikowano

Aha dzięki Grzesiek za słowa otuchy to jak już będę miał ściągać tapicerkę drzwi to może od razu wpadnie uzupełniony pakiet światło o lampki białe:grin:

Ale wiesz taniej może by się nam udało zrobić niż u raggiego a hydrografika chyba dużo droższa a poza tym ja już zachorowałem dawno na czerwone dekory:kox:

Ok a wiesz czy w NS mają ją dobrej jakości? W poniedziałek będę dopiero w NS bo w weekend zjazd to podjadę tam znasz może nazwę firmy? To jest na ul.1 Pułku Strzelców Podhalańskich? A doczytałeś się kiedyś jaki mniej więcej koszt? I jakim w ogóle się to klejem przykleja?

Opublikowano

Klej tapicerski, kupisz u nich. Cudo jakości to nie licz że ragga zrobi ci innym materiałem. Nie za te pieniądze. Maja niezły wybór kolorów.

Sklep jest na tej ulicy co piszesz. A kolejenie to żadna filozofia.

Opublikowano

Ok podjadę sobie w poniedziałek i zobaczę jak ten materiał wygląda i może jeszcze przed świętami ogarniemy to:)

Opublikowano
Audi A4 S-Line 3.0 TDi XENON NAVI ALCANTARA BOSE (2818218140) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. pasowała by na następce B6 lotka listwy na drzwi dolne i środkowe i w sumie nie ma co za wiele robić no i jeszcze może program na jakieś 280-290 KM
Opublikowano

dominik te listwy do tanich nie naleza niestety.ja kupowałem 2 przednie.a tylne tez nie długo trzeba bedzie obie.:kwasny: