siara Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Niestety jest to niewidoczne..... Pomimo zalogowania
STASIU227 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Witam:hi: mam pytanie w audi mam alarm dokładany pilot co musze kupić żebym maił kluczyk scyzoryk bo teraz mam taki <br /><br /> <br /><br /> a pasuje założyć scyzoryk
tomasz_gti Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Panowie owocnego Nowego Roku Może ktoś sobie zrobi prezent. Zaloguj - Najwieksze forum uzytkownikow aut Volkswagen Golf - do jakich to modeli???
Mike_G_A4 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Stasiu najlepiej kup polski zestaw centralnego miałem coś takiego w A3 zamontowane i byłem zadowolony kosztuje to 130 zł plus założenie kluczyk bardziej na VW wygląda ale działa spoko
jarek_ns Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Panowie owocnego Nowego Roku Może ktoś sobie zrobi prezent. Zaloguj - Najwieksze forum uzytkownikow aut Volkswagen Golf - do jakich to modeli??? A4 b5 ale na VWzone już chyba go ktoś kupił.
ryba85 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 Panowie owocnego Nowego Roku Może ktoś sobie zrobi prezent. Zaloguj - Najwieksze forum uzytkownikow aut Volkswagen Golf - jarek co to za prezent bo przeciez nie bede logował sie na VW klub. zeby tylko popatrzec. ---------- Post dopisany at 21:48 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ---------- wolant cos dla ciebie.metalawa do b5 na pewno bedzie. http://a4-klub.pl/nadwozie-14/aluminiowa-oslona-silnik-allegro-pl-255758/ i nie drogo ---------- Post dopisany at 21:48 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ---------- wolant cos dla ciebie.metalawa do b5 na pewno bedzie. http://a4-klub.pl/nadwozie-14/aluminiowa-oslona-silnik-allegro-pl-255758/ i nie drogo
dixon_ns Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Mi też nie chce tego wyświetlić choć się zalogowałem... Więc co tam miało być?
siara Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Plasti Lak płynna guma czarny mat Plastilak (2907560575) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Gadałem z gościem i w nowym roku mają mieć różne kolory....
ryba85 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 mam pewien niecny plan co do tej farby.
siara Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ciekaw jestem jak z trwałością ... się okaże Zdzichu o czym myślisz?
ryba85 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 a takie tam mysli mi po głowie chodza.
jarek_ns Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Siemka na ten Nowy rok... W pracy czy wolne jeszcze? Mi dzisiaj ciężko było się pozbierać do roboty.
ryba85 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 a mi jest ciezko z łuzka wstac.
LOKO Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Siemka na ten Nowy rok... W pracy czy wolne jeszcze? Mi dzisiaj ciężko było się pozbierać do roboty. Praca Ryba trochę Ci zazdroszczę tego bezrobocia... ale tylko trochę
dixon_ns Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Dwie propozycje jedna: masakra:facepalm: Oferta - Audi A6 - Audi A6 C5 Rok: 1997 Silnik: 2.4 V6 165KM Wyposażenie: * ABS * Immobiliser * Poduszki powietrzne * Wspomaganie kierowni druga:slina: Oferta - Audi A4 - AUDI A4 1.8TFSI 160 KM S-LINE CARACTERE SAMOCHÓD SPROWADZONY ZE SZWAJCARII AUTO JEST W IDEALNYM STANIE TECHNICZNYM JAK I WIZUALNYM
ryba85 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 Siemka na ten Nowy rok... W pracy czy wolne jeszcze? Mi dzisiaj ciężko było się pozbierać do roboty. Praca Ryba trochę Ci zazdroszczę tego bezrobocia... ale tylko trochę Loko niedługo sie to zmieni i to ja bede zazdroscił tobie pracy.(jak mnie przycisnie)
Rekomendowane odpowiedzi