Mike_G_A4 Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zemis masz u mnie piwo A4 dostanie nowe koło na lato cena zdrowo zaniżona z wysyłką ---------- Post dopisany at 13:25 ---------- Poprzedni post napisany at 13:06 ---------- Moje fele 18 Dezenty za 1200 zeta do oddania
Zemis Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Mike nie ma problemu...nie pamiętam nawet za ile one były ale już wtedy chyba była dobra cena...bo to razem z oponami tak? No to jak Ci puściła cenę i wyśle to o to właśnie chodziło:D Jak przyjdą to rzuć jakąś fotę
Mike_G_A4 Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 spoko jak wrzucę na auto bo już dystanse 10 mm montuję na lato będąna takim ET jak chce i wtedy fota
CZIKITA Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 AUDI = wydatki żegnajcie koledzy idę sobie w łeb strzelić ...
jarek_ns Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 No chyba Wolant cię tak nie podsumował że musisz skończyć ze sobą trzy tygodnie w Hameryce i całkowicie oderwany od rzeczywistości ale grunt że apple jest
CZIKITA Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 No chyba Wolant cię tak nie podsumował że musisz skończyć ze sobą trzy tygodnie w Hameryce i całkowicie oderwany od rzeczywistości ale grunt że apple jest Nie wolant porządny człowiek mój mechanik mnie dobił uszczelka git za to blok silnika jest krzywy i trzeba freza zrobić nie wypłacę się jadę do Krynicy aby cnotliwe starsze panie brały mnie na utrzymanie
Młody Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 spoko jak wrzucę na auto bo już dystanse 10 mm montuję na lato będąna takim ET jak chce i wtedy fota A mówiłeś że nie chcesz dystansów
CZIKITA Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Masz pomysł na zarobek Ja dla czikuśi to i gorsze rzeczy mogę robić byle ona była cacy
jarek_ns Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Ale w podpisie masz limonkę a nie banana
CZIKITA Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Ale w podpisie masz limonkę a nie banana Bo banan jest u mechanika a w snach pomykam limonką
wolantt Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 No chyba Wolant cię tak nie podsumował że musisz skończyć ze sobą trzy tygodnie w Hameryce i całkowicie oderwany od rzeczywistości ale grunt że apple jest nie chciałem wracać z pustymi rękami a teraz cziki przynajmniej nie będzie koza ---------- Post dopisany at 18:24 ---------- Poprzedni post napisany at 18:21 ---------- a tak na marginesie, Jarek siedzisz w temacie jailbreaka??
jarek_ns Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Wczoraj swojego zaktualizowałem do ios 6.1.2 i zrobiłem JB programem Evasi0n 1,4 ale mam mieszane uczucia bo telefon potrafi przymulić na 5.1.1 + JB chodził lepiej i dużo programów z Cydi nie jest kompatybilnych z ios 6 A co do wracania to zawsze mogłeś wrócić z moimi obrysami
wolantt Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Wczoraj swojego zaktualizowałem do ios 6.1.2 i zrobiłem JB programem Evasi0n 1,4 ale mam mieszane uczucia bo telefon potrafi przymulić na 5.1.1 + JB chodził lepiej i dużo programów z Cydi nie jest kompatybilnych z ios 6A co do wracania to zawsze mogłeś wrócić z moimi obrysami jeśli by się trafiły ja mam właśnie iOS 5.1.1 i JB 1.1.8 i śmiga spoko więc zastanawiam się nad 6.1.2 a apki ściągasz z appcake ??
CZIKITA Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 No chyba Wolant cię tak nie podsumował że musisz skończyć ze sobą trzy tygodnie w Hameryce i całkowicie oderwany od rzeczywistości ale grunt że apple jest nie chciałem wracać z pustymi rękami a teraz cziki przynajmniej nie będzie koza ---------- Post dopisany at 18:24 ---------- Poprzedni post napisany at 18:21 ---------- a tak na marginesie, Jarek siedzisz w temacie jailbreaka?? Co prawda to prawda dzięki tobie teraz będzie lowraider oczywiście jak ją odzyskam od mechaników za ładnych parę dni . . .
Mike_G_A4 Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Mlody nie chcialem ale poglady sie zmieniaja bo mam za takie pieniadze te fele ze zaloze ten dystans tylko 10 mm i ET35 mi wyjdzie Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
siara Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 klasyk Fiat 125p Airride Cultstyle od PAKO (3046417834) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
STASIU227 Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 AUDI = wydatki żegnajcie koledzy idę sobie w łeb strzelić ... Kolego to dopytał byś kolegi ile za te felgi chce? bo jak co to bym brał je i dla ciebie bendzie %%% za fatyge,pozdrawiam
CZIKITA Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 AUDI = wydatki żegnajcie koledzy idę sobie w łeb strzelić ... Kolego to dopytał byś kolegi ile za te felgi chce? bo jak co to bym brał je i dla ciebie bendzie %%% za fatyge,pozdrawiam Oj kolego nie wiem czy one jeszcze będą bo cena była konkretna musiał byś jeszcze dziś się tu po nie stawić jak jeszcze będą dzwoń do mnie po 13.30 to ci powiem co i jak w tym temacie ale 500 zeta było więc myślę że cena niewzrosła 698828992
jarek_ns Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Kamil na początek sprawdź czy to są ori felgi. Jak zamiennik to felgi plus malowanie + pewnie dekle bo będą w kiepskim stanie i już nie będzie taka okazja.
Rekomendowane odpowiedzi