LOKO Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Bo lubię ---------- Post dopisany at 08:43 ---------- Poprzedni post napisany at 08:40 ---------- Pamiętasz jak na początku wyglądały auta Crisa i Siary? - ta czarna to połączenie przodu od Siary i tyłu od Crisa
Mike_G_A4 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 No racja coś mi się zdawało znajome to auto
siara Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ha, widzisz jaki groźny z przodu? ---------- Post dopisany at 21:05 ---------- Poprzedni post napisany at 19:55 ---------- A słyszał ktoś co ta za akcję mieli "niebiescy"??? było ich jak psów..... U nas pięknie wprowadzali na plac przed firmą, co chwile innymi radiowozami, a ojciec jak jechał od N.Targu to mówił, że co parę km suszara
siara Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Mogli rano albo wczoraj suszyć.... szybciej by śnieg zszedł ---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ---------- To był gud prajs AUDI A4 B6 B7 KOMBI S-LINE Spoiler lotka ORGINAŁ (3151284516) - motoAllegro
CZIKITA Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Nie dam się ostatnio latam wolniej bo nie mam hamulców jeszcze ale EGR zaślepiłem to wczoraj faktycznie ogień z d*py i nowa moc w AFNie polecam tego moda
Adas25 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 mam do sprzedania telewizor i montor komp w jedym samsunga 17 lub 19" juz nie pamietam:grin:
ryba85 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 z racji ze bede robił na dniach przednie hamulce mam pytanie. na jaki kolor omalowac zaciski i tarcze?jak uwazacie?
jarek_ns Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 A po kiego grzyba chcesz malować tarcze? Do twojego pasował by grafit albo granat.
ryba85 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 hmm na różowy hmm bede sie mocno zastanawiał. ---------- Post dopisany at 17:20 ---------- Poprzedni post napisany at 17:17 ---------- A po kiego grzyba chcesz malować tarcze?Do twojego pasował by grafit albo granat. ja mysle nad czarnym matem. musze tez brac pod uwage ze moze felgi pujda w czarny mat.ale to nie wiadome jest jeszcze. ---------- Post dopisany at 17:20 ---------- Poprzedni post napisany at 17:20 ---------- A po kiego grzyba chcesz malować tarcze?Do twojego pasował by grafit albo granat. ja mysle nad czarnym matem. musze tez brac pod uwage ze moze felgi pujda w czarny mat.ale to nie wiadome jest jeszcze. ---------- Post dopisany at 17:22 ---------- Poprzedni post napisany at 17:20 ---------- do tych felg.
ryba85 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ryba co Ci da pomalowanie tarcz ? ok same zaciski.o tarczach myslałem tylnych bo u mnie sa całe z piasta.
ryba85 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 tak sprubuje go.ale jak cos to na kase bedziesz musial czekac.:grin:jutro bedziesz go miał?
Rekomendowane odpowiedzi