Cris Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Crisu to moze my kur..a do limanowej przyjedziemy, wez sie nie wyglupiaj a pozatym kto Ci zdjecie zrobi :facepalm: nie wiesz oco chodzi.Młody powinien wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Pomyslimy fajne miejsce by sie przydalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Dobry pomysł panowie co do flaszki to wole browary w butelce ewentualnie możecie mi kupić turbo AWX nie obrażę się Choć w sumie lepiej załatwcie mi dobrego i taniego chipa po hybrydę AWX będę miał do końca miesiąca bo już ugadałem sprawę Flaszką się zatrułem w Gimnazjum ładnych parę lat temu i nie pije tego trunku A sesja plenerowa czemu nie na zamek na Słowacja można ciupnąć albo coś a nadążymy za Tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ty sie martw zebys za mna nadazyl bo jak narazie to mocniejszego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 akurat do Ciebie nie pisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ty sie martw zebys za mna nadazyl bo jak narazie to mocniejszego nie ma Jest jeden mocniejszy pod względem hebli Jaram się Bo ty chyba masz 288 nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 No narazie tak ja od innej strony zaczolem, Crisu ale ja do Ciebie pisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 No tak kucy masz konkretnie dużo ---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ---------- Crisu zapraszam w Mostkach wcale nie jest tak źle tylko dużo misiaków z suszarkami stoi ---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ---------- O to leciało na Jedynce przed chwilą ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ja tam wolę patrzeć na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ja tam wolę patrzeć nahttps://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/521720_552308568132793_84593737_n.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laskosz Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Mike nie chwal sie tym co masz bo ja moim 90 konnym bocianem na trasie duuuużo aut leszcze więc nie masz co kozaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ja tam wolę patrzeć nahttps://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/521720_552308568132793_84593737_n.jpg Bym się wgryzł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas25 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Crisu orjent na drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Mike nie chwal sie tym co masz bo ja moim 90 konnym bocianem na trasie duuuużo aut leszcze więc nie masz co kozaczyć Kolego on tam ma 190 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ty sie martw zebys za mna nadazyl bo jak narazie to mocniejszego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Crisu orjent na drodze :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laskosz Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Kamilpolakiewicz człowieku nie jednym autem jeździłem więc 190 kucy na mnie wrażenia nie robi... chcesz zrób trase nowy targ nowy sącz w 40 minut a jechałem tylko sierrą w serii całe grube i mocne 120km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Brak mi słow po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 @Laskosz nie wiem czy jest się czym chwalić i sens ryzykować zdrowiem innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Pozatym kto tu mowi a jakims wrazeniu 190 km w dieslu przy napedzie Q to jest dopiero normalna jazda, luzna gadka a spinasz sie Laskosz jak guma w majtach i po Ci to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi