wolantt Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Korzystając z wolnego czasu podlaczam wyświetlacz temp zewnętrznej
LOKO Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Jak masz tyle wolnego czasu to może mi ogarniesz dolne listwy...
ryba85 Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Opublikowano 2 Maja 2013 teraz bedziesz wiedział jaka masz temperature otoczenia.
wolantt Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Niby jest 16 a mi pokazuje 19 moze sie unormuje hehe
ryba85 Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Opublikowano 2 Maja 2013 chłopaki chyba bede potrzebował kogos kto odzyskuje długi .znacie moze takich ludzi?bo moja cierpliwosc juz zaczyna sie konczyc.
siara Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Kumpel szukał dawniej pracy w Niemczech na necie i znalazł ogłoszenie: Szukam "karków" do pracy w Niemczech, max 3 dni. Może też powinieneś dać ogłoszenie
CZIKITA Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Jako że wszyscy jarają się swoimi czystymi turbinami też pochwalę się swoją po czyszczeniu dolot zmienił kolor na żółty a Turbina zmieniła nazwę na AWX :shock3: Więc niestety ryba mojej już nie mam dziś modziłem szkoda że wcześniej nie gadałeś bo moja była w dobrym stanie ---------- Post dopisany at 19:11 ---------- Poprzedni post napisany at 19:09 ---------- :banan:
ryba85 Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Opublikowano 2 Maja 2013 ---------- Post dopisany at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany at 19:22 ---------- pasuje AWX bez problemu?
CZIKITA Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 No P&P tylko musisz redukcje na allegro kupić i gitara
ryba85 Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Opublikowano 2 Maja 2013 ile cie to kosztowało?lepiej teraz chodzi?
ryba85 Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Opublikowano 2 Maja 2013 ty wozisz w aucie cały sprzet car audio?bo chce posłuchac jak ci to gra,
CZIKITA Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 No więc nie bu tuje jej przez kilka dni bo takie mam zalecenie ale jak lekko ją smyrałem to szybciej się na obroty wkręca jakaś taka bardziej aksamitna praca silnika dodam że dolot czyściłem z syfu jeszcze ---------- Post dopisany at 19:36 ---------- Poprzedni post napisany at 19:35 ---------- A moc i potencjał to wykorzystam dopiero jak nabędę wtryski spieka i neirdzewke 2 .5" no i program ---------- Post dopisany at 19:38 ---------- Poprzedni post napisany at 19:36 ---------- ty wozisz w aucie cały sprzęt car audio?bo chce posłuchać jak ci to gra, O mnie chodzi ? bo jak coś mam skrzynie JBL do sprzedania z głośnikiem JBL 30 " bo mi wystarczy baz reflex na 1 głośnik a drugi mi się kurzy
ryba85 Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Opublikowano 2 Maja 2013 nie chce kupic bo mi to jest do niczego nie potrzebne tylko chce posłuchac jak to daje.mam do tego odpowiednia muzyke tylko czy twoje radio czyta karty pamieci?
Rekomendowane odpowiedzi