tomus Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 nie, nie Siara wczoraj leciałem w przeciwnym kierunku bo na Gorlice
siara Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 No to masz bliźniaka. Srebrna, z czarnym grilem i felgami- tylko troszkę wyżej stała, więc dlatego nie byłem pewien ---------- Post dopisany at 11:41 ---------- Poprzedni post napisany at 11:40 ---------- Jarek zmieniłeś nik?
darecy Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 juz nie ma klaczka:grin: Jarek, jak dużą bazę danych masz w tym kabelku? Ja cos miałem jakieś 16 tyś... iPad Tapatalk HD
jarek_ns Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 juz nie ma klaczka:grin: Kapnąłeś się w czas. Już od poniedziałku mam nik taki jak na forum VW Jarek a gdzie to sprawdzić?
ryba85 Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Opublikowano 3 Maja 2013 juz nie ma klaczka:grin: Kapnąłeś się w czas. Już od poniedziałku mam nik taki jak na forum VW Jarek a gdzie to sprawdzić? ja juz to wczesniej widziałem.a jak tam kabel?sprawdzales?
jarek_ns Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Sprawdziłem na xp działa na win 7 nie bardzo.
tomus Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Jarek spróbuj jeszcze te sterowniki doinstalować Sterowniki windows 7.rar - download. Darmowy hosting plików. u mnie viaken bez nich nie ruszył
ryba85 Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Opublikowano 3 Maja 2013 INTERFEJS KABEL DIAGNOSTY VAG USB OBD VW AUDI SEAT (3200480774) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jak myslisz,a ten pujdzie?
darecy Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 juz nie ma klaczka:grin: Kapnąłeś się w czas. Już od poniedziałku mam nik taki jak na forum VW Jarek a gdzie to sprawdzić? Przy otwartym głównym oknie w vcds masz w prawym górnym rogu iPad Tapatalk HD
CZIKITA Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Czasem przychodzi taki dzień że człowiek musi swojej ukochanej oddać całą pościel Czikita w opancerzeniu wersja CZIKA-ROSOMAK ---------- Post dopisany at 18:51 ---------- Poprzedni post napisany at 18:49 ---------- Felgi jak z focusa rs Prezes przeć to odrazu widać że to lambo a nie ford g wort
CZIKITA Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Co to grypa? No a nazywa się grypograd i teraz marznę pod kocem ale moja ślicznotka przynajmniej zachowała blacharkę
siara Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 U mnie nie było gradu, za to piorun za piorunem
CZIKITA Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 U mnie nie było gradu, za to piorun za piorunem U mnie wszytko piorunu grady nawet kur.. sie sypały jak kradłem ręczniki i koce z całego domu przemokłem do suchej nitki ale Czika żyje ---------- Post dopisany at 20:00 ---------- Poprzedni post napisany at 19:13 ---------- Pany AWX odczuwalny bardziej dynamiczny i bardziej aksamitnie i jednostajnie auto przyspiesza Spaliny nie kopci na czarno tylko na szarawo Wady Turbiny nie słychać w ogóle a dawniej to był jeden świst więc jak panowie depniecie lekko i turbo śwista to już jest z nim bardzo źle
Laskosz Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 a ja się pochwalę że byłem wczoraj na torze kielce fajno było choć mokro i ślisko strasznie jeździłem przodem bokiem i tyłem do przodu
Rekomendowane odpowiedzi