jarek_ns Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 A ja już jestem po kuracji wzmacniajacej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 no to dawaj wrażenia jak tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 czyli dostałeś naklejkę - turbo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Tak dostałem, nawet dwie Wieczorem albo jutro wkleje wykres. Niestety jest pomiar bez normy więc wyniki mniejsze. Z normą powinno być 145 KM i 310 NM. Bez jest 135 i 295. Ale ciągnie długo. Elastyczność dużo się zmieniła i zero dymienia. Wolant tez jest już po lagach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixon_ns Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Michał WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:wink: Widzę że wszyscy podnoszą moce:naughty: Nie ma ktoś może w domu wirnika takiego jak na zdjęciu w tym temacie? lub pompki od a4 a6 80 100 golfa itp na zbyciu? http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-b5-wymiana-grafitowego-wirnika-module-centralnego-zamka-69024/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy90 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Ta 80 chyba była w zeszłym roku w Straym Sączu jak dobrze pamiętam tylko bagażnik był bardziej wypchany hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Tak to Matysa 80'a Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 100 lat Michale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolantt Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Tak jestem po logach i... załamka bo niestety nie dostanę wzmocnienia, muszę ogarnąć parę rzeczy ale na pocieszenie też dostałem naklejkę podobno daję 10 kucy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 to co sie Łukasz dzieje? turbina? czy jak? to jak 10 koni to ja jestem chętny:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolantt Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 to co sie Łukasz dzieje? turbina? czy jak? to jak 10 koni to ja jestem chętny:D N75, przepływka, wtryski i turbo także narazie mogę pomarzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Michał wszystkiego najlepszego:hi: STO LAT:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 to co sie Łukasz dzieje? turbina? czy jak? to jak 10 koni to ja jestem chętny:D N75, przepływka, wtryski i turbo także narazie mogę pomarzyć A mówiłem że jak kopci to turbo zdycha to nie nie a jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laskosz Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 to co sie Łukasz dzieje? turbina? czy jak? to jak 10 koni to ja jestem chętny:D N75, przepływka, wtryski i turbo także narazie mogę pomarzyć A mówiłem że jak kopci to turbo zdycha to nie nie a jednak wystarczyło sprawdzić ile bije jak łąduje ok to trzeba by sie chwycić wtrysków które byćmoże leją no a wcześniej też przepływkę czy działa dobrze bo jak np zawyża to dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Łukasz nie martw się! Ja też o sofcie mogę tylko pomarzyć :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Zobaczymy jak KingSoft sobie poradzi z ogarnieciem skrzyni biegów u Kamila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Jak patrze na ich poprzednie projekty to powinni dać radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Łukasz przeczytaj dwie ostatnie strony tego temtu. http://a4-klub.pl/showthread.php?t=245628 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Tak jestem po logach i...załamka bo niestety nie dostanę wzmocnienia, muszę ogarnąć parę rzeczy ale na pocieszenie też dostałem naklejkę podobno daję 10 kucy Szkoda ale jak ogarniesz temat to 1/4 przegonisz mnie na 100% Jarek, a jak ogólnie wrażenia po obsłudze e KS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Zostawiłem auto rano odebrałem popołudniu. Krótka rozmowa i po temacie. Jestem zadowolony. Może karku nie łamie ale jest zdecydowanie szybszy. Mam awarie neta w pracy. Jak będę miał możliwość to wkleje wykres. ---------- Post dopisany at 11:01 ---------- Poprzedni post napisany at 10:28 ---------- Net już jest wykres też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi