Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No Zdzichu na Ciebie to można zawsze liczyć, Songo już kombinuje byl dwa razy i myśli ze bedzie miał z glowy :) hehehe

• Odpowiedzi 20.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siara

2603

• ryba85

2542

• Mike_G_A4

1668

• CZIKITA

1612

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No Zdzichu na Ciebie to można zawsze liczyć, Songo już kombinuje byl dwa razy i myśli ze bedzie miał z glowy :) hehehe

pogadamy jak zobaczysz jutrzejszy wykresik :tongue4::decayed:
Opublikowano

ja mysle ze songo nie zrobi nam tego i jednak zdazy na 16 pod galerie przyjechac :gwizdanie:

Opublikowano

no Songo czekamy czekamy na ten wykresik

Opublikowano

nic nie obiecuje bo ten tydzień miałem troszkę zawalony a i końcówka też sie taka zapowiada a i jutro jadę jeszcze do krakowa załatwić kilka rzeczy związanych z firmą no a przy okazji odwiedzę dawno wyczekiwaną hamownie.

Opublikowano

No mam nadzieje że wyniki jeszcze dodatkowo mnie skuszą bo narazie mam chęć ale na dwa kółka na lato.

Opublikowano

nic nie obiecuje bo ten tydzień miałem troszkę zawalony a i końcówka też sie taka zapowiada a i jutro jadę jeszcze do krakowa załatwić kilka rzeczy związanych z firmą no a przy okazji odwiedzę dawno wyczekiwaną hamownie.

no przecierz sniegu nie było.hihi :polew:

Opublikowano

śniegu nie było ale 5 dni i nocy w niemczech i holandii podzielone na 2 wyjazdy po 3 i 2 dni w trasie za kierownicą prawie non stop na zwiezienie ciężarówki oraz łyżek do koparki i osobówki na lawecie to mi w zupełności wystarczyło, to nawet bym powiedział lepsze niż akcja zimowa

Opublikowano

no racja.wiem co to znaczy tyle godz za kółkiem.meczaca sprawa. :embarrassed:

Opublikowano

Czy ta niedziela w Galerii jest cały czas aktualna :> bo zastanawiam się czy by nie uderzyć na Nowy Sącz :evil:

Opublikowano

ale mam nadzieje ze zdjecie bedzie tez robione jak juz bede na alu :cool1: bo teraz nie chce mi sie na chwile robic przekladki :no:

Opublikowano

Adaś nie przejmuj się przecież to nie sesja fotograficzna dla gazety będziemy na bieżąco robić. Kolego euri23 ja jadę z bobowej to jak chcesz to możemy razem w mini kolumnie jechać ja będę na skrzyżowaniu na Jankowej o 15:20 Szary A4B6 kombi z żółtą naklejką motocykle są wszędzie to jak co to mykniemy razem.

Opublikowano

Adaś nie przejmuj się przecież to nie sesja fotograficzna dla gazety będziemy na bieżąco robić. Kolego euri23 ja jadę z bobowej to jak chcesz to możemy razem w mini kolumnie jechać ja będę na skrzyżowaniu na Jankowej o 15:20 Szary A4B6 kombi z żółtą naklejką motocykle są wszędzie to jak co to mykniemy razem.

No to fajnie postaram się zjawić jak tylko się plany nie pokrzyżują to będę na 100%

Opublikowano

Zapraszamy serdecznie, grupa się nam systematycznie powiększa euri23 tylko umyj auto bo jutro robimy zdjęcia i będą na stronie.[br]Dopisany: 19 Luty 2011, 12:41_________________________________________________A jeszcze taka informacja kumpel ma do sprzedania felgi 18" z passata wracał na nich z olkusza i są proste nic nie bije opony na jeden sezon nie daje na sprzedam bo to info dla swoich cenA 1500 http://otomoto.pl/volkswagen-passat-1-9-tdi-highline-C16871280.html

Opublikowano

o widze ze nam ktos przybedzie.zapraszamy :hi:

Opublikowano

A jeszcze taka informacja kumpel ma do sprzedania felgi 18" z passata wracał na nich z olkusza i są proste nic nie bije opony na jeden sezon nie daje na sprzedam bo to info dla swoich cenA 1500 http://otomoto.pl/volkswagen-passat-1-9-tdi-highline-C16871280.html

Chcesz to dam to w dziale sprzedam :)

Opublikowano

mlody to jak bedziesz jutro?????????? :polew:

Opublikowano

Jak zwykle nie :kox: ja czekam na wiosnę już :naughty:

Opublikowano

wiedzialem. tylko tak zapytalem z ciekawosci. :polew: :polew:

Opublikowano

euri23 tylko umyj auto bo jutro robimy zdjęcia i będą na stronie.[br]Dopisany: 19 Luty 2011, 12:41

Taa to muszę gdzieś w Sączu po drodze ochlapać wodą wozidło bo zanim dojadę to ciekawie nie będzie wyglądała