Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O dzięki za pomoc ale dalej niewiem czy brać końcówki na włoskich podróbach czy używki boscha bo 2 pompiaży mówiło żeby brać używki ze złomu i sprawdzić nie wiesz ile by wzięła za sprawdzenie wtrysków bo w serwisie boscha można tanio sprawdzić ale u nas w okolicy niema serwisu boscha więc już rozkminiam co mogę jedni mówią włoskie inni że oryginały no a ja dalej zbieram na program (bo na wtryski już mam ) :naughty:

• Odpowiedzi 20.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siara

2603

• ryba85

2542

• Mike_G_A4

1668

• CZIKITA

1612

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ok wielkie dzięki za pomoc i fatygę Prezesie :hi:

---------- Post dopisany at 21:36 ---------- Poprzedni post napisany at 14:35 ----------

Nowa wersja jak ktoś jeszcze nie widział :wink:
Opublikowano

Siema. Ma koś namiary na blacharkę do A3? Potrzebował bym drzwi bo szwagra "zarysowali" z obu stron :facepalm:

Jak coś wiecie to dajcie znać. Rocznik 2000 5 drzwi

Opublikowano

Na Kunowie jak ostatnio byłem widziałem buda z A3 gołą więc tam zapytaj chyba taka bordowa lub czarwonawa była :wink:

---------- Post dopisany at 18:06 ---------- Poprzedni post napisany at 17:23 ----------

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=677915445571054&set=a.587135767982356.1073741828.587031614659438&type=1&theater Niech mi ktoś powie co to za model AUDI bo piękna jest :slina:

---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 18:06 ----------

Bo Audi to szrot. - YouTube Kto bogatemu zabroni w pole jechać A8

Opublikowano

Prze piękna bestia :slina:

---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ----------

Dzięki za info :hi:

---------- Post dopisany at 23:09 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ----------

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=403058586474470&set=a.219614551485542.47111.218375861609411&type=1&theater Młody to ta audica z tym zderzakiem :wink:

Opublikowano

Krk nie zawsze w nocy śpi:wink:

Opublikowano
LANSCAR '98 Audi A4 1.9TDI 110KM sedan klimatronic (3496842088) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Ojcu kasy brakło ale jak by ktoś chciał to Lansy mają fikuśną bestyjkę do opylenia oczywiście z ceny idzie wynegocjować trochę bo wprawne oko co nie co wyłapie :wink:
Opublikowano

Prostował tam ktoś alu?

Opublikowano

Loko jak tam zakupy w Krak?

Opublikowano

Prostowac to na 1maja

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ----------

Co borbety Ci sie pogiely ?

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Jedna była lekko dupnięta - nie dużo ale drażni mnie wianuszek odważników na kole :decayed:

---------- Post dopisany at 21:23 ---------- Poprzedni post napisany at 21:21 ----------

Zakupów w sumie nie było ale pompkę sprysków zdobyłem inaczej :naughty:

Opublikowano
Szybka akcja na parkingu :decayed:

I Ty to mówisz wiedząc ile to wszystko trwa...? :grin:

---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:41 ----------

Ładniutki ten wygar - grałby :naughty:

Opublikowano

No nie jest to takie proste...

---------- Post dopisany at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany at 21:47 ----------

A ostatnio znowu widziałem przed Starym S. tą czarną b6 na ramkach KLubowychI co wtedy przed inwazją.

Opublikowano

A ostatnio znowu widziałem przed Starym S. tą czarną b6 na ramkach KLubowychI co wtedy przed inwazją.

Ależ ku...wa zabawny jesteś :grin:

Na dniach robimy z różowym mini spota na Ranczu - czuj się zaproszony :naughty: