Matyss88 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Dixon widziany trzykrotnie na ns gdybym Cię nie znała pomyślałabym, że mnie śledzisz Natalia skąd wiesz,że tego nie robił?? Mati lubisz tak ? To zależy kogo mam śledzić
tusians Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Dixon widziany trzykrotnie na ns gdybym Cię nie znała pomyślałabym, że mnie śledzisz Natalia skąd wiesz,że tego nie robił?? Mati lubisz tak ? To zależy kogo mam śledzić chyba nie siebie w którym jutro klubie bawimy?
Matyss88 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Ja jutro pełna kultura, zero alkoholu, o 1-2 w nocy mam być kierowcą na weselu.
siara Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Co wy macie z tymi weselami???
tusians Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Ja jutro pełna kultura, zero alkoholu, o 1-2 w nocy mam być kierowcą na weselu. ooo to mówisz że bierzesz mnie jako swą nawigację ok
Matyss88 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Siara, nie wiem żenią się ludzie na potęgę. Natalia za bardzo byś mnie rozpraszała jako nawigacja
Matyss88 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Mati - wstydziłbyś się! Czy ja powiedziałem coś niestosownego? Po prostu nie lubię jak ktoś mi gada jak mam jeździć
tusians Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Mati - wstydziłbyś się! Czy ja powiedziałem coś niestosownego? Po prostu nie lubię jak ktoś mi gada jak mam jeździć co do tego - ani słowa bym nie powiedziała za to na bank miło umiliłabym Ci podróż
Matyss88 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Mati - wstydziłbyś się! Czy ja powiedziałem coś niestosownego? Po prostu nie lubię jak ktoś mi gada jak mam jeździć co do tego - ani słowa bym nie powiedziała za to na bank miło umiliłabym Ci podróż
tomus Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AindEnn-0tA haha Region: Tysiąc złotych mandatu za nietypowy transport - Sądeczanin - Twój Nowy Sącz
siara Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 I komentarz "Witja wierzchem wraca .... nie może być .... Na kocie" ? Polak potrafi :)
CZIKITA Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Mati - wstydziłbyś się! Czy ja powiedziałem coś niestosownego? Po prostu nie lubię jak ktoś mi gada jak mam jeździć Dzieki prezes za Dill właśnie go ogarniam
Matyss88 Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Mati - wstydziłbyś się! Czy ja powiedziałem coś niestosownego? Po prostu nie lubię jak ktoś mi gada jak mam jeździć Dzieki prezes za Dill właśnie go ogarniam Spoko, pamiętaj, że co najmniej jedna flaszka dla mnie
CZIKITA Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Spoko będzie i flaszka wódki i flaszka wina które wyszło z tego dillu
Matyss88 Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 http://img.tapatalk.com/d/13/10/06/jeqe3agu.jpgW końcu środek ogarnięty
jarek_ns Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 http://img.tapatalk.com/d/13/10/06/jeqe3agu.jpgW końcu środek ogarnięty Zlitowałeś się wkońcu nad Adamem czy to te co mówiłeś ostatnio. A u mnie odwrotnie Ale wszystko już ogarnięte. Ktoś tu ostatnio dogryzał mi że nie wiem gdzie jest tapicer, więc włożyłem maty sam i fotele ładnie grzeją.
Mike_G_A4 Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Panowie jakby ktos byl zainteresowany to zostalo mi z audi caly zestaw dvd glosnomowiacy nokii adapter vns-526 jakby co to mam do opchniecia Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
jarek_ns Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 To ile chcesz za adapter i DVD ?
Rekomendowane odpowiedzi