Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pojechała gdzieś w okolice Opola - cierpliwość popłaca :decayed:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

LOKO kiedy sprzedałeś??

Opublikowano

i co teraz Piotruś zrobisz bez fiorda... nie żal Ci?

Opublikowano

ja wczoraj zabrałem się za wtryski i oczywiście jeden lał... jak na złość sterujący :kwasny: ale jutro będzie wszystko ogarnięte a w sobote czyszczenie turba i ma gadać maszyna :grin:

Opublikowano

216?

Opublikowano
216?

niestety nie...:thumbdown:

ale przyjdzie jeszcze czas i na to :decayed:

Opublikowano
:wink:
Opublikowano
LOKO kiedy sprzedałeś??

W poniedziałek :wink:

---------- Post dopisany at 09:07 ---------- Poprzedni post napisany at 09:06 ----------

i co teraz Piotruś zrobisz bez fiorda... nie żal Ci?

Jasne że żal - 7 lat go k...wa miałem :decayed:

:kox:

---------- Post dopisany at 09:08 ---------- Poprzedni post napisany at 09:07 ----------

216?

Wolantt od razu 230 załaduje :naughty:

---------- Post dopisany at 09:09 ---------- Poprzedni post napisany at 09:08 ----------

:wink:

Siara to kiedy robimy tego swapa na 115...? Przyznaj się :decayed:

Opublikowano
216?

Łukasz nic się nie chwaliłeś a cowboy ma teraz akcję na grupowe modzenie wtrysków i komplet SEVEN DIESEL 216 zrobionych na twoich korpusach z regulacją na gotowo wychodzi 650pln.

Opublikowano
216?

Łukasz nic się nie chwaliłeś a cowboy ma teraz akcję na grupowe modzenie wtrysków i komplet SEVEN DIESEL 216 zrobionych na twoich korpusach z regulacją na gotowo wychodzi 650pln.

Jarek dobra oferta ale silniem zajmę sie jak ogarnę wizualnie wszystko :) bo mechanika jutro będzie juz ogarnięta :D

Opublikowano

to ja najpierw ogrniam mechanikę a wygląd na końcu :D

Opublikowano

Michał gratulacje 73 rocznik prze piękny :slina::slina::slina:

Opublikowano

Nie bylo mnie tu pare dni i wielkie zmiany..Michal pogania Q, Cziki zmienia furmanke, Wolant jedzie z robota a nasz "rodzyneczek" z red A3 udziela sie coraz bardziej:):)

U mnie wpadl komplet 320/288 (mam delikatny problem z felgami przod bo zrywa wywazniki:/:/ a felgi ori 16" z B7:/) oraz cos co cieszy oko w srodku RNS-E...

Kto sie nastepny zeni albo wychodzi za maz...?

---------- Post dopisany at 10:56 ---------- Poprzedni post napisany at 10:55 ----------

Nie bylo mnie tu pare dni i wielkie zmiany..Michal pogania Q, Cziki zmienia furmanke, Wolant jedzie z robota a nasz "rodzyneczek" z red A3 udziela sie coraz bardziej:):)

U mnie wpadl komplet 320/288 (mam delikatny problem z felgami przod bo zrywa wywazniki:/:/ a felgi ori 16" z B7:/) oraz cos co cieszy oko w srodku RNS-E...

Aha Jarus jak po wizycie w Kingsofcie? Dali sobie rade z Twoim B8?

Opublikowano

tak ogarneli bez problemu, stuki-puki ustały...

Gratki RNSa masz tam coś więcej czy samo navi?

u mnie też wpadła gałka biegów od essy, zamówiony tylny dyfuzor od sline i zrobiłem profi wygłuszenie przednich drzwi i dodałem kilka głośników (w deskę + 2 tweetery + suba) do tego wzmaka od A6C7 - po woli muza zaczyna się podobać :wink:

do tego czekają na półce manetki od A8 w piano - tu mam problem bo brak w A8 awantów i tylnej wycieraczki :grin: będziemy rezać :wink:

Opublikowano

Pozdrowienia z imprezy ,,Home of quattro'' Warsaw ... musiałem tam być ! ! ! :slina:

:hi::hi::hi:

26f7.jpg

3z0s.jpg

mn0c.jpg

b6nu.jpg

Więcej zdjęć pod linkiem :hi:

https://www.facebook.com/audispotNowySacz/photos_albums

Opublikowano

zazdroszcze!:banan:

Opublikowano
  • Autor

---------- Post dopisany at 10:56 ---------- Poprzedni post napisany at 10:55 ----------

to gdzie sie podziewałes?:decayed:

---------- Post dopisany at 16:46 ---------- Poprzedni post napisany at 16:44 ----------

ja dzisiaj wymieniłem koncówki drążków i bede potrzebował warsztat gdzie mi ustawią zbierznosc.zna ktos dobry warsztat?

Opublikowano

ryba85 na Nadbrznej dobrze zbieżność ustawiają.

Opublikowano

a wiesz Ryba urlop i te sprawy:)

No to widzę Darecy ze Ty też jedziesz z modami:) a czym robiłeś te wygłuszenia i jakie to koszta? Rzuć temat na PW

Pany nie wie ktoś z was w miarę dobrego autka dla dziewczyny w kwocie do 4000 tyś zł najlepiej z gazem;) siora szuka na dojazdy do roboty

Opublikowano
  • Autor
ryba85 na Nadbrznej dobrze zbieżność ustawiają.

w którym miejscu?