Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No teraz tak a co jest :naughty:

• Odpowiedzi 20.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siara

2603

• ryba85

2542

• Mike_G_A4

1668

• CZIKITA

1612

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Siemano :hi:

Opublikowano

Nie robimy dzisiaj jakiego spota na rynku??

Opublikowano

Sobotni niby miał być wczoraj :hi:

Opublikowano

A mi przeglądarka zrobiła psikusa i otwierała główną stronę klubu i forum, a poszczególne tematy już nie.... Ściągnąłem Operę i wszystko hula :banan: w końcu

Opublikowano

Fajna ta a3 :facepalm: ale już Mamuśka wybrała :naughty:

---------- Post dopisany at 17:11 ---------- Poprzedni post napisany at 17:10 ----------

A mi przeglądarka zrobiła psikusa i otwierała główną stronę klubu i forum, a poszczególne tematy już nie.... Ściągnąłem Operę i wszystko hula :banan: w końcu

FireFoxa miałeś ? prezesie ?

Opublikowano

KOMUNIKAT SPECJALNY DO 2 GODZIN UJRZYCIE FILM Z OSTATNIEGO SPOTA JUŻ SIĘ ZGRYWA !!! :bicz:

Opublikowano

Ja

---------- Post dopisany at 17:52 ---------- Poprzedni post napisany at 17:51 ----------

Kalemeon :decayed:AUDI A3 1.9 tdi 90km 2001r. 5-drzwi Alu 17" Kameleon ! ! ! PlanetCar Nowy Sącz ? Tablica.pl

Tak drogiej A3 i tak du du.... dawno nie widziałem :hi:

Opublikowano

Ja

---------- Post dopisany at 17:52 ---------- Poprzedni post napisany at 17:51 ----------

Kalemeon :decayed:AUDI A3 1.9 tdi 90km 2001r. 5-drzwi Alu 17" Kameleon ! ! ! PlanetCar Nowy Sącz ? Tablica.pl

Tak drogiej A3 i tak du du.... dawno nie widziałem :hi:

Kamil są i droższe :wink: ale pomijając fakt koloru którego nie kojarzę to w opisie na tablicy jest mowa o silniki 90km na specjalne zamówienie a na ich str. ma 101km, dodatkowo na klapie oznaczenie jest z 110 lub 130 :grin:

Opublikowano

No to mówię że takiej do d*p... dawno nie widziałem :wink:

---------- Post dopisany at 18:19 ---------- Poprzedni post napisany at 18:18 ----------

Film 15%

Opublikowano
No to mówię że takiej do d*p... dawno nie widziałem :wink:

---------- Post dopisany at 18:19 ---------- Poprzedni post napisany at 18:18 ----------

Film 15%

pospiesz to swe łącze :P

Opublikowano

Chciał bym ale to jest 1 mega do tego radiowy a na dodatek z padalcowego i24 :kwasny: Więc muszę chuchać dmuchać żeby się nie zaciął bo będzie trzeba wgrywać od nowa :doh:

---------- Post dopisany at 19:08 ---------- Poprzedni post napisany at 18:35 ----------

Już za godzinę kolejny film z naszych spotów w oczekiwaniu na niego oglądajcie poprzedni !