ryba85 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 zima powraca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Jefzie ktoś na ten rajd w sobote?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 zima powraca. nawet nie mów, bo sie tam wybieram w wasze strony w niedzielę na letniakach:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 w niedziele ma sypac snieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 EEE mysle ze nic takiego nie będzie chociaż sam ma jeszcze zimowe, ale tylko dlatego że jeszcze jeżdze na narty do Zakopca... Paweł uda się coś zorganizować z tym co pisałem do Ciebie na PW czy raczej nie bardzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 EEE mysle ze nic takiego nie będzie chociaż sam ma jeszcze zimowe, ale tylko dlatego że jeszcze jeżdze na narty do Zakopca...Paweł uda się coś zorganizować z tym co pisałem do Ciebie na PW czy raczej nie bardzo? teraz raczej kiespko, bo mojego poskładac nie mam czasu, a jeszcze robota mnie goni, jak się nie ograniesz z tym, to może za jakiś czas się coś poluźni:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Oki Paweł to tam pamiętaj o mnie:) chyba ze sprzedam auto... Panowie prośba jakby ktoś gdzie widział na naszym rejonie na części coś takiego jak VW Polo wersja 86c2f najlepiej Coupe, fajnie jakby to było GT, a wspaniale jakby było G40... to pewnie u nas na rejonie graniczy z cudem... potrzebuję parę części blacharskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Zemis na świdniku masz niby nie g40 ale jest;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 ja na przodzie, bo mi 16" nie chcą najść na hamulce:grin: Ja na tyle bo chciałem sprawdzić jak siądzie i już tak zostało, a na przód po opony jadę może w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 ja na przodzie, bo mi 16" nie chcą najść na hamulce:grin: Ja na tyle bo chciałem sprawdzić jak siądzie i już tak zostało, a na przód po opony jadę może w sobotę no do mnie ma jutro przyjść nowe, koło, a gwint w przyszłym tygodniu doipero:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 i jakie nowe koło Panie Pawle? Gdzie Krzychu na Świdniku? Piotrka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 i jakie nowe koło Panie Pawle?Gdzie Krzychu na Świdniku? Piotrka? DARE LM, 9J18, w złotym kolorze:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 9J a ET? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 9J a ET? Et45 + 15mm dystansu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 To i ja się pochwalę właśnie wróciłem z trasy na Śląsk i przywiozłem takiego frykasa że wam gały z orbit wyjdą he ale poczekam na resztę zestawu żeby wam gula większego zrobić tuning TDI poczeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Kamil ale zeby ludzi nie poznawac? Stales na swiatlach na barskiej i sucharskigo ok 13.20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Ja się martwiłem o 12 sztuk felg które wiozłem a gdzieś ty był żeś mnie widział ---------- Post dopisany at 09:34 ---------- Poprzedni post napisany at 00:58 ---------- Mam do sprzedania piaskarkę bardzo wydajną i dużą wystarczy podpiąć pod kompresor i można rdze wyczyścić z każdego elementu cena 399 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Czika! K..wa!!! Nie umiesz pisać normalnie tylko musisz cyrk robić??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Audi S4 B5 progi Grudziądz Progi S4 ---------- Post dopisany at 09:55 ---------- Poprzedni post napisany at 09:54 ---------- Czika! K..wa!!! Nie umiesz pisać normalnie tylko musisz cyrk robić??!! A bo tu takie małe litery że niedowidzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi