Zemis Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 pewnie tak...dudni ale w głowie:kox: kiedys sie wybiorę na taki zlocik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 czikita a egra miałes dobrego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Kamil co masz na zderzaku??? Żółtaczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Tak dobry był EGR było słychać że pstryka czyli działa co do zderzaka to dokładką na 4 rurkę musiała siąść bo wydech by mi się nie podobał jak by była seria ---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 20:36 ---------- https://www.youtube.com/watch?v=jTyBT1s6FSY&list=PLszkuOM4xhEBU83NvCuVYRlKTVrE-oiAs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Audi A4 TDI Kamionka Mała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 czikita ile chcesz za tego egra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poker Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Flansza i kolektor z AWXa już namiejscu przelot 2,5 cala też a i turbina z AWXa też wszystko produkcji Kuchta-Tech http://i59.tinypic.com/28ix3c2.jpg murzyna zatrudniłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Za EGRa jakieś 4 dyszki :hi:trza opłacić żółtaczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolantt Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 U mnie tez turbo założone z małymi problemami ale gwiżdże i wczoraj pobiłem rekord rozebralem 2 turba, wymontowalem i zamontowalem wszystko w 3 godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 U mnie tez turbo założone z małymi problemami ale gwiżdże i wczoraj pobiłem rekord rozebralem 2 turba, wymontowalem i zamontowalem wszystko w 3 godziny Mówisz 2 turba??;D:ale w przy jednym aucie czy przy dwóch??;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolantt Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Wszystko w moim aucie ale musiałem rozebrać swoje i to drugie turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Żółtaczka atakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolantt Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 A ostatnio zdrowo poszuralem podwoziem i okazało sie ze jeden przewód od klimy urwany i ostre rysy na misce ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Wolant szacun za te turba ja się 6 godzin z wymianą na AWXa bujałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolantt Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Wprawa jest jakby co to polecam sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 A ostatnio zdrowo poszuralem podwoziem i okazało sie ze jeden przewód od klimy urwany i ostre rysy na misce ... nie wiem jak ty to robiłes ze dopiero teraz go urwałes?:grin:u mnie urwany nie jest ale zaklepany .juz chyba rok czasu nie mam klimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Pany mam kata z AFNa gdzie to najkorzystniej sprzedać na którym złomie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 RS4 na tvn Turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poker Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Wprawa jest jakby co to polecam sie Bedzie trzeba porozmawiac... porezac troche i krecic:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Jak wy ustawiacie sobie zdjęcia furek w podpisie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi