CZIKITA Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 No prezes bez twojej pomocy byśmy go nie wepchali na tylny fotel dzięki wielkie wiszę flaszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 spoko CZIKITA no problemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas25 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 co tam smoczki slychac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixon_ns Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Kto nas odwiedził. Witamy Wpadaj na spota lub na vag inwazje to zobaczysz co u nas słychać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 co tam smoczki slychac Adam co tam u ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 poszukiwania jakiegoś fajnego koła do b6 w 17" jakby ktoś coś to dawać znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Moje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 te srebrne co masz teraz na aucie? jaka cena ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas25 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 co tam smoczki slychac Adam co tam u ciebie? ryba w chwili obecnej to c**jowo ale bojowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Nie chcesz na zamiane za te co masz na swojej obojetnie za które albo za te co mam na aucie albo za te srebrne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 to nie dla mnie bo kolega od przyciemki szuka koła jakiegoś do b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 o proszę witamy Pana Krzyska:) znów będzie palić;/ masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja mogę moje 18' oddać - te czarne Są do renowacji... Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez darecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ile chcesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 minimalna cena to 500 zł za kpl (bez opon) teraz są matowe, bo jakiś debil na myjni je potraktował jakimś kwasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Pomyślimy;D one są proste tylko do malowania tak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 na takich też można jeździć - czarny mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 A podesłał byś aktualne foto ;D ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi