CZIKITA Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Seryjne czy jakieś większe 312 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 312, bo miałem założone i dałem im radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 A jakie miałeś poprzednio i jakie koszta takiego kompletu ferodo na przód mnie korci żeby coś zrobić z tyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 U Wandeja z forum komplet ferodo wychodzi niecałe 400zł także cena super, a na tył idzie wsadzić podobno 288 tylko części idą z trzech modeli samochodów do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Widziałem wątek jebacka straszna aż się mi odechciało myślałem o jakiś nawiercanych na tył w seryjnym rozmiarze i do tego jakieś klocki ceramiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Nawiercane trzeba co jakiś czas przeczyscic. Bo inaczej się zapytają te dziurki i jest kupa, ja bym postawił na ferodo gładkie, przez zimę będę takie dawał do siebie po regeneracji zaciskow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 E może i się zapychają ale ja mam brembo nacinane i jak się rozgrzeją to pociąg by zatrzymały a nic nie czyszczę tylko upalam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Nowe tarcze i klocki ferodo popieram.tez mam ferodo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 A ja ostatnio wrzucilem ferodo + klocki reinza (tanie są nie powiem...) i jestem mega zadowolony. Klocki są miękkie więc kleją super a że są tanie to mogę je zmieniać i dwa razy częściej Mialem już różne zestawy : ferodo, TRW, boscha i ten (po 4 miesiącach jazdy) sprawdza się najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Loko tanie to znaczy po ile za komplet płaciłeś ?Pany nowe mody siadły szybki przyciemnione konkretnie a i szpachla jeszcze schnie na zderzaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Loko tanie to znaczy po ile za komplet płaciłeś ? Pany nowe mody siadły szybki przyciemnione konkretnie a i szpachla jeszcze schnie na zderzaku bedzie Esa na Inwazje? ja nie dojadę części bede miał w przyszłym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/282664-nowy-sacz-witam-wszystkich/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Nie wiem czy będzie dziś 6 razy szpachlowałem i dalej nie jest idealnie jeszcze mi sie aerograf zapchał i nie mam czym malować zrobie jutro czyszczenie dyszy i prysne podkład zobaczymy co będzie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/282664-nowy-sacz-witam-wszystkich/ Prezes przeć to jest mój ziomek z żółtego Seata był na spocie ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) olx.pl/oferta/audi-a4-2-6-v6-sekwencja-CID5-ID6F6SR.html#fcd0ef8662 - kojarzy ktoś toto?? Darujmy se to 170km w opisie Ktoś coś wie to pisać Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez LOKO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 tak był na spocie, podobno ma te 170km bo mapy miał robione ale ile w tym prawdy to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Chodzi mi ogólnie w jakim to stanie jest bo się znajomy napalił a szkoda byłoby wdepnąć - szczególnie patrząc na rocznik i cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 wygladał na zadbanego, tylko z tyłu tarcze coś nie halo były bo rowki miały dość spore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Pany kto wogóle leci na tą Invazję w sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 JA Dixon ,Poker, Sebastian, Kamil, Marcin, ty , i ze 4 inne auta których nie znam bo to Tarnów itp a i jeszcze nasze 2 AUDice 80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ja wbije ale po robocie nie wiem dokladnie o której myśle ze około 13 sie wyrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi