krzysieksza Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Pany gdzie się widzimy jutro i ruszamy z konwojem pod brame? i o której godzinie? Opcja 1 i opcja 2... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/82cf22ac093435e8.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/abee7cb3f338238a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/18551590a0bccf7c.html Te na 3 zdjęciu to te same co na 2?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poker Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 tak tak mam jeden komplet lamp poliftowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Kurde;D Powiem Ci że robią robote;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 czikita juz zaparkował na vagu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Szybki jest;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Nie parkowałem zapiłem i pojechałem do Zakopca po Quada jadę dopiero jutro ale jak macie foty z dziś to śmiało dawać.Poker opcja z pomarańczem konkret info masz na fb 9::30 pod Media będzie tam Krzysiek i Łukasz i chyba jeszcze ze 2 auta !Wszyscy się chwalą to ja też prawie jestem uzbrojony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Mnie tez dzisiaj nie ma;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Nie parkowałem zapiłem i pojechałem do Zakopca po Quada jadę dopiero jutro ale jak macie foty z dziś to śmiało dawać. Poker opcja z pomarańczem konkret info masz na fb 9::30 pod Media będzie tam Krzysiek i Łukasz i chyba jeszcze ze 2 auta ! Wszyscy się chwalą to ja też prawie jestem uzbrojony Konkret ramka i znaczek w czerń i będzie kozak[emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Nie zgubi mi się znaczek wtedy ja jestem dumny z niego więc go będę pokazywać :kox:wbijasz na Vaga >? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Teraz byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 No i jak dzieje sie coś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Póki co kilkanascię aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Wybiera sie ktoś jeszcze tam?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Ten ziomek od niskiej a3 jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Pokażcie jakieś foty jak robiliście ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Za godzinę będę w domu to coś podrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Dzięki bo chciałem na fb coś wsadzić żeby ludzi licznie na przyjazd jutrzejszy nakręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Gdybym nie musiał iść jutro do roboty to wpadłbym a tak to nawet nie wiem o której skończe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Ładnego Guulfa na śląskich blachach widziałem.. Zglebiony tak, że na krzyżówce w Zabrzeży miał problem przejechać po tej (pożal się Boże) drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 foty się ładują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi