Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Szukam opinii nt replik RS6 17"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Jako, że od dłuższego czasu szukam ori używek 17" i nie znalazłem nic ciekawego, zacząłem rozglądać się za jakimiś fajnymi replikami.

Czy ktoś brał już jakiekolwiek felgi - repliki od gościa z Busko Zdróju. Czytałem kiedyś wypowiedź w jednym z postów Mirona i pisał, że on ma dość dobre jakościowo repliki.

Podobają mi się <a href="http://www.allegro.pl/nowe-felgi-audi-rs6-17-cali-okazja-raty-i1437373068.html">>te<</a> felgi. Co sądzicie o ich jakości, czy ktoś brał już coś od niego?

ET35 :kox:

Opublikowano

ja miałem wczesniej repliki RS4 w 17 calach od goscia Baza Felg czy jakos tak z allegro

dowiedz sie jakiej sa produkcji

repliki najlepszesa niemieckie, potem włoskie. ja u siebie miałem włoskie i powiem ze jakos super, wytrzymałośc też

Opublikowano

a na końcu made in chiny :polew: czasem nawet nie wybijają pochodzenia

Opublikowano
  • Autor

Dzwoniłem do gościa, felgi są wyprodukowane we Włoszech. 2 lata gwarancji.

Opublikowano

Nie rob tego. Te kolo w 17" bedzie wygladac strasznie...

Opublikowano
  • Autor

Fly, nie chodzi mi o wygląd, ale o to, że potrzebuje felg do opon letnich, a nic innego mi się nie podoba. Używek Avus też nie ma, a przeglądam allegro prawie codziennie. No i to ET.

Były kiedyś Avus'y II 17" 8J ET35, ale tylko z oponami i odbiór osobisty na śląsku :/

W tym temacie chodzi mi raczej o jakość i wytrzymałość. Felgi nie będą jeździć po polskich drogach!

Opublikowano

tymbardziej powinienes zainwestowac w dobre 18" :decayed:

Opublikowano

Fly, nie chodzi mi o wygląd, ale o to, że potrzebuje felg do opon letnich, a nic innego mi się nie podoba. Używek Avus też nie ma, a przeglądam allegro prawie codziennie. No i to ET.

Były kiedyś Avus'y II 17" 8J ET35, ale tylko z oponami i odbiór osobisty na śląsku :/

W tym temacie chodzi mi raczej o jakość i wytrzymałość. Felgi nie będą jeździć po polskich drogach!

Avusy 17-stki były nie raz na forum. nie zawsze wszystko jest na allegro

Opublikowano

Żeby nie zaczynać nowego wątku zapytam tutaj, bo mam problem :disgust: Przymierzam się do zakupu alu na lato. Miały być 17" rs4, ale wyczytałem, że ori to dopiero od 18" w górę. Wogóle jak mam poznać, że fele są ori, na zdjęciach wyglądają tak samo :tongue4: Jak brać repliki to jakie?

I wszyscy piszą, że takie alusy w 17" wyglądają źle, ma ktoś jakieś zdjęcie, żebym mógł sam ocenić? :)

Opublikowano
  • Autor

Poznasz po tym, że nie kupisz 17" ori RS4. Repliki najlepiej niemieckie albo włoskie.

Opublikowano

To oczywiste, ale po czym poznam 18", że jest ori?

Opublikowano
  • Autor

Powinno być logo audi od wewnętrznej strony. No i po ET, bo repliki występują w rozmiarach ET, których nie było w oryginale.

Opublikowano

Moj kumpel ma na zbyciu piekne 17 w idealnym stanie :cool1: Tylko ze et52 chyba ale sa dystanse H&R :cool1:

o takie

http://moto.allegro.pl/kola-s-line-q7-20-lato-continental-295-40-20-i1482338037.html

Opublikowano

Mam niemieckie repliki starych RS4 17" już 3 sezony i jest git nic sie niedzieje, włoszczyznę mają moi kuzyni tylko w mniejszym rozmiarze 16" i też nie narzekają, o chinolach nie będę sie wypowiadał, ale opinie są kiepskie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Dystanse odpadają, zresztą kupiłem już wzór new RS6 17" ET35, repliki włoskie - WSP Italy.

Po sezonie zdam relację czy było warto :)

Strona producenta http://www.wspitaly.com/pl/Contacts-us/Wsp-Italy-Wheels-Spare-Parts.html

Katalog 2011 http://v.calameo.com/2.0/cviewer.swf?bkcode=00034524815aab58ebfc0&langid=en

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

kolego gdzie zamawiałeś te felgi bo potrzebuję jedna felge 18 rs6 i nigdzie nie mogłem dostać w takim rozmiarze jak ma ta firma

podaj namiary jakię na firmę która w polsce handluje tymi felgami

pozdro