czucz Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam, Mam pytanie tak jak w temacie - orientujecie się może czy taka wymiana jest mocno skomplikowana? Lepiej oddać do blacharza czy daje radę własnymi siłami w garażu? Planuję zakup klapy w kolorze auta i chciałbym uniknąć malowania - mam na oku w bardzo dobrym stanie w wersji bez spojlera (teraz jest z i lakier na tym plastiku jest ). Czy taka operacja ma sens? Czy nastawiać się od razu na malowanie?
pawelhel Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Ja akurat jestem po takim zabiegu. Moja oryginalna klapa miała ślady nieudolnego naprawiania więc zamiast oddać do warsztatu, szpachlować i malować kupiłem taką w kolorze (mój to akurat czerwony) żadnej różnicy w odcieniu. Montaż wraz z regulacją zajął mi około 35 minut.
RafuZG Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 na trzynastkach siedzi na zawiasach chyba ze bez zawiasów odrecisz
ŁYSY44 Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 jeśli będziesz miał w kolorze to bez problemu zamontujesz
Rekomendowane odpowiedzi