LuNaTi Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Witam Zamierzam zamontowac sobie instalacje gazowa. "Gazownik" polecil mi instalacje firmy Bigas, czy ktokolwiek posiada takowa? I moze cos na niej temat powiedziec. Dodam tylko, ze zamonotowal takową do RS4, ktora podobno zrobila juz 70tys. i smiga bezproblemu. Fotka http://code.obd2.pl/foto.php Czekam na komentarze. Pozdrawiam
mateogda Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Dobra instalacja na sterowniku A.E.B., poprawnie zamontowana będzie dobrze służyć. Kiedyś Bigas dawał pięć lat gwarancji na reduktor, ale niewiem czy jeszcze tak jest.
adamq Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Ta RS4 to nie lada wyzwanie. O Bigasie nic złego nie słyszałem, więc można spróbować. Sprawdzona instalka to VSi Prins, ewentualnie Landirenzo Omegas lub BRC Sequent. Oczywiście podstawa to dobra instalka i osoba, która ją założy.
LuNaTi Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2007 a jak z ich serwisem i gwarancja?
tommylee Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Ja założyłem do siebie (3,0) Prinsa, fakt koszt spory, ale działa rewelacyjnie, na wtryskach Keihina, bardzo konkretna, polecam
Rekomendowane odpowiedzi